Hocam Tokat'ta aşırı kuvvetli fırtına oldu bugün. Şu an yağmur yağıyor. Kar kaç cm yağar sizce ?
Tokatli60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bi çukurlaşma ihtimali var ama bu hiç kar olmıcak anlamına gelmiyor eğer çukurlaşma olmazsa 20 nin üstüne çok rahat çıkacağını söylebilirim şuan
Çukurda olmak çok can sıkıcı
yaşadım iki yanımda yağış var merkezde yok -
Kıyılara çok güzel vermiş tokat ise en fazla 15 cm anca alır gibi geliyor. Kurusoğuk var gibi
Bende öyle düşünüyorum ama çok soğuk olacağı için ben az kar yağsa bile her kar tanesi tutar diye düşünüyorum
-
Bu sistemde güzel kar alacaksın en kötü ihtimali 20 diyorum.
Tokat icin mi
-
Bilal Tan hocam Tokat ne durumda sizce ?
-
Ben tokattan çok korkuyorum. Çukurda kalmaz inşallah
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Gfs Tokat Sivas Erzincan Tunceli taraflarına-14 -16 vermiş çok güzel
-
Tokat merkez bu sistemde ne derece etkilenir sizce ? Konum olarak şanslıyım orta Karadeniz'deyim. Ama eski sistemdeki gibi çukurda kalmak istemiyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Dediğim gibi, sen yinede deprem çantanı hazır tut. Kaçıncı kattasın ?
İyi ki de en üst katta oturmuyorum diyorum
en alt kattayiz sadece altımızda 2 katlı dükkan var. Yani 3. Kattayiz denilebilir -
Kuzey anadolu fayı oralardan geçiyor. Uyuyor şuanda o fay, uyanma ihtimaline karşı tedbiri elden bırakmayın.
Evet işte uyuyan kuzey Anadolu fay hattından korkuyorum. Normalde böyle sessiz olmazdı.
-
Derinlik çok az. İyi sallamistir.
-
-
Benim korktuğun Tokat'ta bu aralar hiç deprem olmuyor. Olmaması daha iyi ama ben 8 yaşlarımda yanlış hatırlamıyorsam her yıl içinde en az 1 kez sallanırdık