Tokatli60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam öğlene doğru yağış kuvvetlenmez mi böyle yağarsa max. 5 cm tutar ya
-
CAN hocam bu yağış biraz daha kuvvetlenir mi
-
Kalede tutan yerler olmuş bile
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam kara çevirdi. Ama suludur diye düşünüyorum. Yoğun yağıyor
-
CAN hocam yağmur yerini yavaş yavaş kara bırakıyor..
-
Hocalarım sizce bu kadar yağmurun üstüne kar rahat tutar mı öğlenden beri kuvvetli yağış var. Ama şu saatlerde yağmur daha da kuvvetlendi
-
Gece yarısından itibaren çoşacaksınız
Balkon kapısının başında karın gelmesini bekliyorum :D
-
Tokat'ta şu an kuvvetli yağmur var. Geceye kar olur.
-
Tokat'ta anlık nem %100 e ulaştı sayılır. Sıcaklık düşerse direk kar.
-
uzun süredir sessiz bir şekilde takip ediyorum sizleri ve şimdi size bir soru sormak istiyorum : Tokat'ın Erbaa ilçesinde neden hiç kar yağmıyor ? Eğer yağarsa ne zaman yağar ?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum..

Erbaa'ya yakın gümüşalan köyü var bu sistemde gece saatlerinde orası da kar yağışı alacaktır. Hatta akşam 10 gibi başlar kar yağışı.
-
CAN hocam bugün meraktan geç uyuyacağım nasılsa okullar kapalı ? eğer uyumazsam fotoğraflar atabilirim.
-
uzun süredir sessiz bir şekilde takip ediyorum sizleri ve şimdi size bir soru sormak istiyorum : Tokat'ın Erbaa ilçesinde neden hiç kar yağmıyor ? Eğer yağarsa ne zaman yağar ?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum..

Hocam bence rakım oldukça düşük ve bu yüzden kar yeryüzüne ulaşana kadar eriyor ve su oluyor bunun sonucunda kar değil, yağmur yağıyor. Eğer Erbaa/Gökal köyüne giderseniz güzel karlar görürsünüz.
-
CAN hocam Tokat'ta kar yağışı gece saatlerinde mi başlar?