Kusuruma bakma valla derslerim var yetiştirmem gereken bakamiyorum bu aralar siteye. Yeni gördüm.
abi sorun yok Allah zihin açıklığı versin . abi sen derslerini yetiştir , daha önümüzde sistemler var zaten
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKusuruma bakma valla derslerim var yetiştirmem gereken bakamiyorum bu aralar siteye. Yeni gördüm.
abi sorun yok Allah zihin açıklığı versin . abi sen derslerini yetiştir , daha önümüzde sistemler var zaten
Rüzgar kuzeyden esince aniden düşüş olmuş gece bekleniyordu daha erken olmuş
https://www.windy.com/tr/-S%C4%B1cak…09,10,m:eI3aheV Buradan sıcaklık takibi yap.Daha yakin sonuç veriyor mgmye göre.
Tamam abi teşekkür ederim
anlık arasıra kar yağıyor 8 derecede seyret yeşilyurtta daha net görünüyor
burda sıcaklıklar hızla düşüyor 9,5 ken 8,2 oldu şuan
gfs bu güncellemesinde yağış olarak mükemmel verdi uzun vadede harika . ama uzun vade değişiyor , gerçek olursa bu kışı harika kapatırız
Beklenmedik bir hareket olur. Pek de başarılı oldukları söylenemez zaten şu süreçte.
şu zamanda istifa ederse abi zaten eğitim sistemini batırırlar iyice
Ziya Selçuk Instagram hesabından MEB'i takipten çıkmış ve açıklamasındaki Milli Eğitim Bakanı yazısını silmiş
istifamı edicek acaba
Harunsalman abi bugece sabah doğru kar olurmu burda acaba ?
Aleyküm abi , Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Uşak li arkadaşlari yavaş yavaş buraya alalim
abi 1 haftaya turunculaşırız burda vakalar yükselmiş , gine açıp kapatacaklar bunlar
Uyudun mu sen ? Büyük ihtimalle 2-3-4 gibi yağmıştır. Sıcaklık yetersiz görünüyordu. Yanıldım valla
abi sorun yok zaten bende hiç inanmıyodum , gece annem görmüş . senide dün akşam yordum kusura bakma abi
Bu sicaklikta imkansiz. Bilmiyorum anlamadim valla. Devam ediyor mu ?
abi gece karda yağmış sadece birkaç yer beyaz olmuş , ama dağlar bembeyaz
http://seyret.yesilyurt.bel.tr/mobil.php hatta abi Kentpark 1 i izle bana kar gibi geldi bide sen izle kararsız kaldım
Taneleri çok kucuk di mi ?
Abi kusura bakma cevap veremedim sıklaşmaya başladı 3 4 tane atıyor bazenleri rahatlıkla görünüyor öyle soyleyeyim