yerde hafif örtü oluştu okadar abi
Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
hafif karda var sanki ali1907 ali abi :D
-
Hava soğumaya başladı
evet abi birde dağlarda 4 saniyede 16 kere şimşek çakıyor mosmor olmuş dağlardaki bulutlar
-
Şuan yeşilyurt 4 C görünüyor erken başlamiş :'D .850 Hpada 0 izotermi bolgenin batisina girmeye başladi.Daha erken başlar inşallah ne kadar erken o kadar daha fazla kar demek.
şuan durdu yağmur geri yağdı ama bulutlar geliyo :D
-
Malatya geneli Gece yarısından once zor gorunuyor. 2 3 gibi demiştim senin o taraflar daha erkende olabilir
Evet Bi şuan kky ama kar daha fazla :D
-
ÜStünüzde kütle yok şuan gelen kütle de zayıftır büyük ihtimal. Yavaş yavaş nem de yükseliyor 1 2 saate yağmur başlar.Yeşil kütle o taraflara doğru hareket ediyor 18.00-21 arasi iyi yağış alacaksınız.
abi şuan kuluncak taraflarında bi anda 7-8 derece düştü ve kar yağışlı oralar , birde kar sence ne zaman başlar abi
-
Mkaymaz21 abi şuan konumumda kara kara bulutlar baya hızla gidiyorlar sadece az önce 1-2 tane yağmur damlası düştü yağış bırakmıyorlar . normalmidir ?
-
Bu gece yüksek ihtimalle önce kky sonra kar döner.En gec GECE 2 3 gibi kar başlar diye düşünüyorum.Ve 18 sabahina kadar devam eder.Yaklaşik 1-1.5günlük kar yağışı olur
günlükte yoğuk vermiş saatlikte normal vermiş , akşam düzeltir çoğu kez böyle yaptı abi
-
malatya için durumlar nedir abi Mkaymaz21
-
örtü yüksek vermiş ilk defa gfs malatyata :D
-
Hayırlı sabahlar
-
Bu gfs Windy de 10 günlük Kar haritası haka güncellenmedi sorunmu var acaba
Abi şimdi her an yazıyor yarım saattir bekliyorum ?
-
Red Fox hoşgeldiniz hocam :D
-
selamun aleyküm abilerim
-
Hala yağış başlamadı
hafif hafif atmaya başladı :D