Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
gine sallandık 4.1 pütürge
-
Göz kararması var yorgunlukta var ama o çalıştığımdan dolayı otursam geçer yorgunluğum..
yorgunluk ve çok çabuk acıkma varsa gine bi insülinede baktır abi
-
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
abi bi kan testi yaptır derim b 12 vitaminin düşük olabilir
-
Hayırlı akşamlar , anlık 4.3 derece petekleri açmanın zamanı baya yaklaştı

-
Abikerim selamünaleyküm hayırlı akşamlar axxuweather böyle birşey atmış ben tam anlamadım bu kış tahmini midir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aleykümselam Emirhan.Hosgeldin, kayısı toplama denktir bu sene inşaallah..Bereketli olsun
Sagolasın abi inşallah
-
Selamün aleyküm abilerim
-
Aleykumselam, hosgeldin Emirhan..
Nerdesin sen ?
Hoşbulduk abi . okul dershane diyene kadar zamanım yoktu ondan dolayı
-
SelamunAleyküm abiler ablalar . Uzun zamandan sonra gine geldim :D
-
Resimi görür görmez tişört üstüme yapışmış gibi hissettim o nasıl sıcak öyle
abi şanlıurfa sağolsun soba gibi sıcak tutuyor =D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sefer yandık :coksıcak::coksıcak:
-
Aleykumselam abim.Tekrar hoşgeldin diyelim.
Yağışlar alalım ama Allah afetinden korusun Emirhan..
Hoşbulduk abi . Amin abi
-
geçen günlerde muhteşem yağış vardı üstümden 2 kırmızı kütle geçti. maalesef yıldırımlardan bir tanesi evimin az önündeki tarlaya düştü. baya iyide dolu yağmıştı. baya iyi yağdı . Bu arada Selamun Aleyküm abiler ablalar Hayırlı Günler :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. güzel vermiş mgm