ecm ne yaptın sen bu arada 27 sine kadarki olan süreçte ecmmi daha güvenilir yoksa gfs mi
Emirhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
mgm şuan 14 derece ve gökgürültülü sağanak vermiş ama şuan 7 derece ve yağmur yok nasıl iş
-
Anıtkaya da fena kar yağışı var.
Dünden beri ara ara yağış vardı ama bu defa iyi kapattı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hey maşaALLAH abi
-
gfs yi yeniden yapmışlar sitesinde sanırım ama harita yok
-
16 mayısın 29 unda 17 olucağım abim
abi al sen al çok zayıfsın ben bile 50 kiloyum :D
-
3 Haftada 51 kilodan 56.1 kilo olmak nedir
Acaba bu kadar hızlı kilo almamım sebebi sadece yemeylemi alakalı bilgili olan biri söyleyebilir mi bana
kaç yaşındasın abi
-
Ayın kaçı için bu bende malatyada
hemşeri çıktık abi
, ama bu güncellemede vermedi nedense ama gözükmesi gerek anlamadım ama 21-24 arasıydı o
-
Tam olarak anlatırmısın bu ne zaman için ve ne demiş
abi şimdi malatyaya kırmızımsı kütle vermiş ve kar ikonu koymuş bu gerçekleşirse baya iyi kar alırım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs ne yapıyorsun :D
-
Aleykümselam abi
-
şuan 6 derece ve yağmur var nezamandır böyle görmedik yağmur :D , bu sistemde birazcık kar görsem yeter bana
-
sadece malatya ve elazığ da sıcaklık sorunu oluyor sanırım
-
en kötü kar alan yer bile alıyor tüm sistemleri kaçırdım nerdeyse 16 sındaki sistemdede olmassa daha ne diyeyim
-
Eminmisin
Evet durdu şuanda bayada iyiydi bulut yok suan gelirse guzel seyler olur insallah
-
Şuan tipi var kar yagiyor