Arada böyle şeyler oluyor Oğuzhan, güncelleme, bakım vsvs
Abi ne aradası.😶Nerdeyse her hafta bakım olmaya başladı.Hayatım boyunca arabamı bu kadar servise vermedim.🙄
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArada böyle şeyler oluyor Oğuzhan, güncelleme, bakım vsvs
Abi ne aradası.😶Nerdeyse her hafta bakım olmaya başladı.Hayatım boyunca arabamı bu kadar servise vermedim.🙄
Hayırlı günler herkese
Abi genemi bakım vardı Formda?
Eğer ilk oluşacak noktası bulunduğu konum ise bunun diğer kasırgalardan bir farkı var.Sıcak ve serin hava kütlelerinin çarpışma noktasında oluşmuş oluşacaksa eğer.Normalde kasırgalar çoğunlukla sıcak okyanus yüzeylerinde oluşur.Ama bu 2 farklı karakterde hava kütlesinin çarpışma noktasındaki buda etkisi en üst seviyeler demek.Ayrıca mb değeride çok derin.
Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
yemeyenin malını yerler sesli güldüm Ama hakikaten bitişik 2 şehir arasında dramatik bir fark var.
Hayırlı haftalar.
Ordu ne yapmış öyle yahu.
komple kapadı bu sefer vuracak :D
sana dedim sağlam vuracak çok sağlam hemde ama 20 dk falan süresi.
Radara bakma sen
içi boş onların . bekliyoz çiseinti şeklişnde yağıyor paso gök gürlüyopr derinlerden geliyor ses. yağsammı yağmasammı kafası
Yok kanki kütleler iyi bayağı yalnız bi sorun var baya hızlı ilerliyorlar.Yani çok sıkı bi sağnak olacak konumunda ama en fazla 20-25 dk.Çok hızlı ilerliyor kütleler cünkü
Samsunda uzun zaman sonra gök gürledi ve yağmur atıştırıyor
bakalım ne olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Radar bayağı iyi sağlam kütleler geliyor tam konumuna. e artık ağustos'u boş geçtim diye "çöl" samsuna sövmezsin 🙂🙂
Başbakan, Cumhurbaşkanı gibi Halk idaresine talip olanların partisine bakmayın asla, kişilere bakın.
Başbakan, Cumhurbaşkanı gibi Halk idaresine talip olanların partisine bakmayın asla, kişilere bakın.
ikiside önemli abi. Partinin zihniyeti kültürel ve ideolojik yapısı ne ise seçtirdiği adaydada yansıması o olacaktır. Ha belediye ve muhtarlık gibi küçük ölçekli yönetimlerde illa partide önemlidir diyemeyiz ama başbakan ve cumhurbaşkanlığı gibi en tepedeki mevkilerde aday kadar partide çok önemli.
Bunlar futbol takımı olsa menemen spor kadar katkısı olur ülke puanına. Bir daha Allah muhafaza.
SameT. 2021 tahmini herşeyi anlatıyor ne tahmin etmiş ne gerçekleşmiş. Arada en az 10 derecelik sıcaklık farkı var tahminle gerçekleşen arasında. Üstelikte eylül sonu tahmini bide bu.
Kaldı ki vade artık çok uzun değil, Oguzhan o yüzden modellerin hayal satması gereken zamanı çoktan geçtik. Artık olaylar ciddi..
mevsim geçişlerinde yani kararsızlığın en yüksek olduğu dönemde 10 günde kısa bi vade değil. Neyse bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
Dediğin şeyi nadiren veriyor, nadiren verdiği şeyi nasıl daha yüksek ihtimal tutuyorsun 😂
yukarda düzenlediğim yorumu oku cevap orda
Güncellemelerde çoğunluk olarak +8 +10 +12 ler veriyor üçünden birisi olacak +8 i daha sıklıkla veriyor bu arada
+14 de ısrarcıyım hadi bilemedin 12 olsun ama 8 çok ama çok düşük ihtimal %5 bile değil olasılık.
Bak birde şu var mevsimin başlarında modeller hep böyle hafiften efsane dene. Geçen seneyide hatırla. serin ve yağış ekimin ilk haftası geliyodu ertelene ertelene kasımın ortasını buldu nerdeyse. ha yine öyle olur demiyorum ama eylülün ilk haftası öyle +8 ler 10 lar hayal gibi bişey.