Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

ben onu nasıl atlarım dicektimde alıntı yaptım adam koymamış 50 dereceyi oda alıntı yaptı heralde benim gibi. 50 görünce insan kendini rahat hissediyor .

Aynen ya bende 50 yi görünce bi ferahladım. Dedim kendime arada 15 derecelik fark var niye hala şikayetçisin :) Güneş en tepedeyken. An itibariyle sıcaklıklar.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Sıcaklık

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

aynen öyleymiş.Yağış renkleride ayni olduğu için mgm de ilk görünce yağış geldi aklıma dedim eski dönemden nostaljimi olsun diye atıldı. :) o zaman bunuda paylaşalım en önemlisi girmemiş tabloya çünkü. Şanlıurfa basrayla kapışıyor :O

Whisper ben gordum mustafa abi

biraz uzun bakmak gerekiyor. birde gormek icin cok cabalamamak gerekiyor. 10-15 sn bos bakip beyaz kisma bakmak yeterli. resmin sagina soluna bakmayin tek bir noktaya bakın

hepsini denedim uzun baktım kısa baktım tek bir noktaya veya dağınık baktım hiç olmadı. Önceki görselde hep oldu ama mustafa abinin subliminal mesajını bir türlü yakalayamadım. :düşünceli: görebilene helal olsun ne deyim.

Hayır kötü bir şey gelmesin aklına..

Ben ve WhatsApp yada telegram ile iletişim kurduklarımdan da gören var.

Neyse yine sen tek resme bak arkada kaldı o resim ve tavana bak,yada kapat gözlerini aralar gibi yap

Goremediysen de sıkıntı yok..Benim alel acele yaptığımdan dolayı da olabilir abim

abi göremeyenlerde var deseydin keşke kuşkularım iyice arttı şimdi zihnime. :bakiskacirma:

Evet 10 numara görsel denk.Beyaz zeminde ful ekran :)

abi boşluklu görseldede olmadı ya defalarca denedim. Zihnim bi türlü senin görseli algılayamadı. Yapan varsa seslensin.:( O kadın görselinde kusursuz oluyodu. Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı acaba zihnimin kadın görsellerine zaafımı var diye :tepkisiz: benim sanırsam ters orantılı çalışan bir gözlem yeteneğim var :O

abi madem sen denedin aynisi oldu diyorsun yani yukarda attığın negatif resimle boşlukta gördüğümüz kadın ayni kişimi?

Eline sağlık abi çok güzel görseller.Daha önce birçok farklı göz yanılgılı görseller görmüştük ama o en sondaki çok farklı bişey.Evet 15 saniye bakınca boşlukta kumral orta yaşlarda bi kadın beliriyor çok kısa süreliğine.Rus ressamın resmide bayağı ilginç. :olumlu: