Oguzhan tarafından yazılan gönderiler

Kıbrıs'ta epey sıkıntılı hava olayları meydana gelmiş.

Allah afetinden korusun inşallah tüm vatandaşlarımızı.

Oguzhan geçmiş olsun abim

Sağol abi.Doğrudur ciddi bi afet yaşandı.Sel sularına kapılık kaybolan birkaç kişi var..Çok fazla araç sularda sürüklenip derelere uçtu.Bazı tarım arazileride tamamen sular altında kaldı oralardada önemli maddi zarar var. Modeller zaten son 1 haftadır kıbrıs civarına tuhaf bir sistem veriyordu ve beklenendende fazlası oldu. Açıkcası Kendi adıma çok mutluyum özellikle kışın geç gelen böyle kısır bir sezonda böyle sağlam bir sistemın oluşmasına ama Tabi seninde dediğin gibi zarar görenlerin Allah yardımcısı olsun.

anladım Sahutt eline sağlık.Defne çok acayip bir yer.Hemen yanıbaşındaki antakyadan ve diğer ilçelerinden çok daha fazla yağış alıyor demek.Açık ara önde yani.Hatta bu miktarları vede bu kadar kısa sürede türkiyede gören çok az ilçe var.Ayrıca Nasıl bir konumu varki çevresindeki ilçelere bu kadar büyük bir fark atabiliyor yağışta.Gerçekten çok ilginç

Hatay Defne 1 ocaktan şimdiye kadar 450 kg yağış aldı. Modellerin mutabık olduğu konu ise Ocak 2.yarı da bol yağış alacağız. 650 mm yi bulur Hatay Defne Ocak bitmeden bu gidişle.

Bu çok ciddi bir rakam eminmisin?650 olursa zaten ocak rekoru olurda 450 kg da heleki 12 gün için çok ciddi bir rakam.Ben defneyi mgm de göremedim Sahutt defnenin yağışına hangi kaynaktan bakıyorsun?

Herşey planlı.Yani ne olduki bi anda arabistanda hemde böyle önemli bir maçı yapacağımız tuttu. Ayrıca Siz sanıyormusunuzki galatasaray ve fenerbahçe o pankartları kendi özgür iradeleriyle planlayıp maça çıkmak istediler.Tabiki hayır.Dünya birçok konuda siyonizmin kontrolü altındadır.Türkiyedeki futbol kulüpleride kesinlikle tam bağmsız değildir.Arabistanı hiç söylemeye gerek yok zaten amerikanın arka bahçesi.Yani o pankartlarla maça çıkılmasını planlayanlarla, araplara buna izin vermemesini söyleyenler ayni kişiler.

galatasaray bu akşam bayern karşısında ş.liginde belkide türk futbol tarihinin en iyi oyununu oynadı.İlk yarı zaten bayern münihi değim yerindeyse piskot gibi ufaladık.O kadar muazzzam bir baskı altına aldıkki münih dakikalarca altı pasın içinden çıkamadığı anlar oldu.İnanılmaz fırsatlar harcadık.Tabi çok net fırsatları harcama ustası her zamanki gibi kerem aktürkoğlu oldu.çok net 3 tane gol kaçırdı.Heleki bir tanesi altı pasın önünden kale bomboş ve topu üsten ağuta atmak gibi muazzam bir zor işi başardı.

Sonuç olarak ilk yarı gerçektende bayerni darmadağın ettik.

ikinci yarıda 70 e kadar ayni baskılı oyunu sürdükdük ve yakaladıkları birkaç kontra ataktan golü bulup işi bitirdiler.Sonuç olarak bu muazam ötesi futbola bu skor çok can yakıcı oldu.

evet haklısın hocam. 49.5 olarak güncellendi yeni rekor. Eskişehir. Hassa ise ariza yapmış. Oysa sabah 12 den 17 ye kadar takip yapmıştım. Umarım bu şekilde devam etmez MGM. Açıklama dahi yapılmıyor çok garip

Resmi açıklamada geldi artık rekor sarıcakayanın.Onuda ilk 50 gösterip sonra 49.5 olarak güncellemişler. Aynen mgm de sıkıntılar var ve açıklamada orman bakanından geldi.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Hassa rekoru dogru. MGM 50 derecede 2 istasyonda da hata verdi. Hayal kirikligi maalesef. Devlet kurumunun daha ciddi is yapmasini beklerim

eğer istasyonda hata varsa son kayıtlı sıcaklık baz alınır diye düşünüyorum yani 50 dereceyi görmüşşe listeden silinmez fikrindeyim.

Mgm dün Hatay Hassa'daki 50 derecelik rekoru listeden silmiş.Eskişehir'dekini silmese bari.

Aynen bugün listeden silmişler. Dün hassadaki sıcaklığın doğru olmadığını belirtmiştim.

Eskişehirdeki doğrudur. Eskişehir/Sarcakaya önceki ataklardada zaten 48 küsür dereceyi gördü.