Sahutt şunu kabul etmemiz gerekiyorki akdeniz bölge geneli uzun yılların en kurak aralık ayından birini belkide en kurak aralık ayını yaşadı. Ve işin dahada kötüsü bu derece kurak geçen aralıklarda kışın geri kalanıda yani ocak şubatta hep kurak geçmiş.Yani şunu net bir şekilde söyleyebilirizki bizi büyük ihtimalle kurak bir ocak ve şubat bekliyor. Ha aralık kadar kurak olmaz belki ama en iyi ihtimalle bölge geneli mevsim normallerinin yarısından öteye geçemez.
Oguzhan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Antakya için bugün modeller %3 yağış ihtimali var demişti .1 saatir şakır şakır yağıyor Maşallah
Allah bereket versin gerçi veriyorda zaten iyiymiş bayağı benim konumda abartısız bütün aralığı toplasan 1 saat yağmur yağmadı.
-
Özellikle beat olarak bakacak olursak bana görede tarihteki en iyi rap cleanin out my closet'dir. Ayrıca sözleride çok anlamlıdır. Vede bu şarkı eminem'in hayat hikayesinin tam anlamıyla bir şarkıda özetlenmiş halidir.
-
Sahutt umarım ay sonu iyi bir soğuma olurda ciddi bir yağış alırız yoksa halimiz duman. stabil ılık hava felaket kuraklık getiriyor. Özellikle doğu akdenizin durumu çok kötü. heleki benim konum aralığın 1-15 arası sadece 7.8 kg yağış aldı. Ve önümüzdeki 10 günde önemli bi yağış gözükmüyor. En yağışlı ay en kurak aya dönüştü.
-
Kıbrıstaki Trodos dağına mevsimin ilk karı bugün düştü.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Kazasız belasız yağışlar
Valla abi ben bu kuraklıkta belalı yağışlarada razıyım.Belime kadar suya gömülmek istiyorum🌊
-
Bu kurak günlerde şöyle tuhaf bi kare atalım. Animasyon gibi bir kare ama gerçek. Ardahan kura nehri üzerindeki 2 dağın buluşması.
hayırlı cumalar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mac sonucu Başakşehir 0 Galatasaray 7. Geçen hafta beşiktaşı 2:1 yendiğımiz için bayağı üzülmüştüm çünkü bariz şekilde çok daha farklı bir galibiyet alabilirdik.Ya bugünkü oyun ve skor kelimelerin yetersiz kalacağı cinsten.Ligin 2.cisi vede avrupada grubunu lider bitirmiş takıma yemeden 7 tane at.Galatasaray oyunu çok başka bir seviyeye getirdi.Böyle devam ederse bu oyun Türkiye süper ligine fazla gelir.
-
Zaten geldiği günden beri kafamda hep soru işareti vardı ama bu gece çok net gördümkü okan buruk hoca falan değil. Tamam cimbom 10 kişi kalmasa maçı cimbom farklı kazanabilirdi o ayrı konu ama 10 kişi kaldıktan sonrada gayet iyi gidiyordu ve bu maçı gol yemeden bile bitirebilirdi taki okan buruğun ikinci yarıda saçma sapan ötesi değişiklikler yapana kadar!!! sen kalk sahanın en etkili isimlerinden biri mertens'i oyundan al. sonra icardiyi oliveira yı oyundan al yerine isminden bile haberdar olmadığımız çömezleri al oyuna takımı don gömlek ortada bırak. Yani bir teknik adam yaptığı değişikliklerle ancak bu kadar oyunu mahfeder bilir daha fazlası istesede olmaz.
Bu adam başakşehiri nasıl şampiyon yaptı hala anlamış değilim. Herhalde Allah yürü ya kulum derya öyle bir zamana denk gelmiş olmalı.
Kırmızı kartta amatör ligerde bile çıkmaycak cinsten. Bariz gol şansı kesinlikle yok muslera çok net bir şekilde topa daha yakın.Ama dediğim gibi bu gecenin en üzüldüğüm yanı okan buruğun teknik trektör olmadığını net bir şekilde anlamam oldu.
-
Hayatta en hoşlandığım şeylerden birisi,geçip giden cephenin hemen ardından ufuklarda yeni bi sistemin belirmesi.🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sezonun ilk cephe yağışını aldık bugün. Bazı yerlerde hortumda çıktı.
BİTEXEN Giresunspor’dan Tarihi VAR Başvurusu
Tarihi hatası olur bence.
-
Metin Feyzioğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçisi oldu
Türkiye Barolar Birliği'nin önceki başkanı Metin Feyzioğlu Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı.
-
selamlar arkadaslar geceniz hayirlara vesile olsun size oglumu takdim edeyim...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Memo biliyorsundur ama hatırlatayım yinede ya kısırlaştır yada veterinere götürüp tez zamanda aşısını yaptır ihmal etme.Kediler kolay hastalanıp ölen hayvanlar.Benim bi kaç kez başıma geldi ne yazık.En ideali hem kısırlaştırıp hemde aşılarını yaptırmak.Çünkü çiftleşme zamanı bazen 1 hafta gelmiyorlar döndüğündede yara bere içinde dönüyorlar kavga etmekten.