Bu yorumlardan bunu çıkaranlara hiç bişey demiyorum devam edin böyle...
Sizin için gayet normal olabilir ben kendi fikrimi belirttim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu yorumlardan bunu çıkaranlara hiç bişey demiyorum devam edin böyle...
Sizin için gayet normal olabilir ben kendi fikrimi belirttim
Her takım taraftarı (hepsi demeyelim de)yapıyor Salih ..
Spor da ceza hala devreye girmedi.
Hocam ben bu derece uzun süre şahsa küfür görmedim sebep bile yok küfür edecek
Doğru söylüyorsun ama hakeminde penaltıyı vermesi lazımdı
Onu verir vermez tartışmaya açık...
ama ugurcanin ne suçu var sana 15 dk ana avrat kufredildigini düşünsene orda.
Nasıl piskolojiye girer orda iyi sabretti ...
Bide insalar izliyor bu maçı arkada küfürler uçuşuyor yeminle Turkiyede futbol bu kafayla gelişmez yenilen kazana berabere kalan hakeme küfrediyor. Bu kafa yapısı açıkça söylüyorum cahilliktir hiçbir ligte böyle görüntü göremezsiniz
Bjk taraftarı 15 dk boyunca aralıksız bir oyuncuya iyi oynadı diye küfredilir mi?midem bulandı izlerken "böyle taraftarlara " ağır cezalar verilmeli seyir zevki bırakmadılar
Dikkat ettiysen arkadaşa mesajımiz gitti ve düzenlendi mesaj.
Yani hava sitesiyiz bu konular sadece biraz neşe kaynağı ve dertleşme olsun diye açıldı.
Olursa bir milli başarılar gurur duyalim hem milli hem kulüpler bazında.
Az daha dikkatli yazarsak yeterlidir Salih
Burda agresif yorum yapan ben değildim hakkım olan bi takımı savunma hakkım vardı savundum ve sizde diyer yorumumu sildiniz yanlış görmediysem
"gömmek" ile "PTT yolcusu" ile arsında fark çok açık birisi hakaret diyeri bi görüş ifade ediyor rakip takıma hakaret içeren bir kelime yok.
Karadeniz Derbisinde İlk Devre Karşılıklı Penaltı Golleriyle 1-1 Sona Erdi
Trabzonspor’un kazandığı penaltı haksız gibi duruyor ama bir şey demeyeyim
Haksız mı rizenin aldığı penaltıyla karıştırdınız hocam galiba yoktan penaltı ve sarı kart geldi...
Bakasetas ve wakame girsin 5 tane yer yine rize
Lütfen böyle şeyler demeyelim
Ne var yorumda gömelim yazıyor şahıs bende gayet yerinde güzel bi yorum yaptım
Muhammed Ali zirvedeyiz sesin duyulmuyor...
PTT yolcusu kalmasın
bir şey sormak istiyorum yağışı bol tahmin vermiş ülkemiz adına kırım civarınada soğuk vermiş 2020 deki yoğun kar yağışını yakalayabilir miyiz kırımdan gelmişti o sistem de cevaplarsanız sevirim
Doğu karadeniz bölgesi için Asya tahmini daha önemli Avrupa tahmine göre balkanlar ve Doğu Avrupa güzel bir kış geçirecek diyor yani burada en şanslı iki bölge bati karadeniz ve marmara biz seyirci kalırız ama Asya tahmini daha yayınlanmadı onu beklemek lazım...
Doğu karadeniz için balkanlar pasif kalması lazım sistemler karadeniz üzerinden yani kırım dolaylarından inmesi lazım yayınlanan tahmin buna pek uymuyor...
Ülkemizin coğrafyası çok büyük bati bölgelere uyan veri bize çok ters kalabiliyor ne yazık ki sabredip Asya tahmini beklemek lazım
trabzon ne zaman feneri yendiginde şampiyon olmuş gibi sevinmeyi bırakırsa belki gerçekten şampiyon olur.
Takımların sevincine karışmak ve eleştirmeyi bırakırsanız bir gün sizde çok iyi yerlere gelirseniz.
Abi sen biraz içte kalıyordun sanırım Normaldir ben incivez biraz daha kıyıya yakın rakımda pek iş görmüyor 30 rakımda bile fark ediyormuş nasıl bir sistemse
Rakım sistemi malesef istambulda ayni sorunu yasadı
karadenize yakışan bi sistem olmadı umudumuz ay sonu için karadenizin yüzünü guldurecek bi sistem gelir
işte bende hep ondan çekiniyorum belli olmaz bakarsın sistem uçup gitmiş
Modeller mutabık diyebiliriz ama vade uzun hala dünden bugüne ne kadar değiştiği gördük çekinmekte haklısın yani
Batıdan gelen yağışlar güçsüz ve etkisi az olacak 2.dalga doğu karadeniz odaklı olup tatmin edici örtüyü oluşturacaktır
ikinci sistem evet denizden geldiği görünüyor ama bakalım gelecek mi
O gelmesse doğu karadeniz sahilleri max 10 cm