biri 2016 ve 2017 mi dedi üst üste iki sistem akşam değişmese metreleri hazırlayın
Salih61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzon kar alıyor dimi şu an
Ama dek etkili olacak genelde radar takibi yapacaz sabaha göre daha iyi akşam destek ciksin
Birazcık daha doğularsa efsane olmaya aday olacak
-
Trabzon kar alıyor dimi şu an
Gfs e gore evet fazlasıyla
-
merhaba, bartın icin durum nasil arkadaslar.
Stok yapmaya başla
-
Karadenizli kardeşlerim inşallah 2.sistemden daha çok etkilenir
Herkes senin kadar iyi niteli olabilirse teşekkürler
-
evet gfs e göre doğu karadeniz paçayı kurtardı hatta devaminda fena şeyler olabilir
-
Yorumumumdan bunu anlaman üzücü sadece geçmiş yillarda sistemin komple dogu krdnize gittigini hatirliyorum yine ayni sey olmasi ürkütüyor farkindaysan komple diyorum sadece sizin yararlanmanizdan bahsediyorum bununda iyi bisi oldugunu dusunmuyorum .
Anladığım kadarıyla modelden hiç bir şey anlamıyorsun eğer anlasaydın komple kaçma ihtimali olmadığı ggörürsün. daha 1 ay olmadi rekor sistem aldın nerdeyse yetmemiş bi daha geliyor geçmişi geçmişte bırak bende kaç defa batıya kaçan sistem biliyorum 2012 2015 bunlar yakın vadedeki daha niceleri gelirse eyavallah de gelmesse bunada şükür 1 tane aldık en azından de
-
Kar123 dediğin çok bencil bir düşünce farkındasın değil mi
Şu durumda Doğu Karadeniz zor kar alıyor zaten
Yeminle kardan soğuyor insan 1 gün sonra umurunda olamayacak kar yok batilasin yok rekor kırsın...havada güzel bir şekilde yağdığı göreyim yeter stres atmak için kar yağışı izler insan strese girmek için deil belli bir yaşa geldikten sonra anlayacaktır
-
sistem batı karadeniz ve marmara sistemi ne kadar doğularsa doğulasin kar her şekilde alacaksınız ha 10 cm ha 80 cm nedir bu tepki
-
en büyük korkum sistemin dogu karadenize kayması umarım böyle bisi olmaz herkes faydalanir.
Sistem doğu kardenize gelmesin ama herkes faydalansın nasıl olacak ? az doğuya kaysa 50 alacağına 30 alacak ama nankör insan gözü doymaz 2 metrede yağsa
-
Malum bölgede ki ağlayanlar kimlermiş kardeşim?
valla model yorumlamada çok görüyorum ama ya siliyorsunuz yada ceza veriyorsunuz marmara ve egeden kast ediyorum
-
Aynen öyle 2 metre kar yagsa hepsini malum. Bolgeye istiyorlar inş TumKaradeniz güzel kar alır.artık kısa vade girdik gfs değil ecmf bakmak mantikli
Ecmwf en kritik güncellemesi gfs e mi yoksa icon ve geme mi uyacak herşey burda belli olur
-
Modelllerdeki batilama aşkı bu senenin modası
Bölgen adına pek değişiklik yok yine güzel. batıamaya gelince onu bende anlamdım valla malum bölgedeki bazı ağlayanlar mi etki ediyor çözemedim
unutmayın karadeniz bölgesi burası son dakika süprizleri sever tavsiyem model takini yapmayın bundan sonra kanser eder sizleri modeller anı yaşayın derim -
icon ve gem yanlıştan döndü ne şiş yansın ne kebap diyorlar
-
Sabah güncellemesi tüm bölgemiz adına güzel geldi soğuklarda güzel beğendim.
Hocam nesi güzel sistem öteleniyor sürekli ve soğuklar kiripiliyor bi defa bozdu giderekte bozuluyor karadeniz sistemi ne hale geldi
(Batı kardeniz için güzel evet)