dahada batiladi şansımız yok model takibini bırakıyorum zorla gelmicek ya havada görsek yeter artık tek üzüldüğüm soğukların ziyan olması 1 metreden fazla alma imkanımız varken nerelere geldik ilk defa bböyle sistem görüyorum bence biraz daha batilasin itayaya kaçsın anca rahat eder modeller
Salih61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam anlaşılan bu bu akşam olacak güncelleme ve yarın ki güncellemeler durumu belirleyecek dimi
Aynen öyle yarın sabah çok önemli dogulamasi lazım çok batıda sistem. giresun şanslı güzel yağış olacaktır ama trabzon rize Allaha emanet birazcık daha batılarsa hiç kar alamayabiliriz
Neyse hakkımız onu alırız
Gidip başka bölgedeki insanlar gibi ağlayacak deiliz ya ağlayarak sistem getirenler var

Orta karadeniz korkmasına gerek yok
Batı karadeniz zaten belli bu sene onların oldu
-
Karadenizdeki Ab batıdan gelen sistemlerde ne kadar kötü etkilediği görmüş olduk doğu karadeniz olarak yine şaşırtmadı 2015 yasagicaz soğuk ile yağış çakışmayacak sabah son şansımız
-
Şükürler olsun böyle gelsin ben varım
Rekor kaç zonguldagin 1 metreyi geçme ihtiamli var
-
merak etmeyin son 2 gün kala çok sistem bize dönmüştür. moral bozmak yok
-
Batilasa bile ben samsunun sınırda kalicagini dusunmuyorum
Ordu ve doğusu sıkıntıya düşer dahada batılarsa
-
tam heveslenmişken kursakta kalmasın bu iş ?
Suanlik sahilde her yer kar alıyor. ama batılamaya
devam ederse her guncellemde başka şeyler konuşmaya başlıcaz demektir takibe devam 5 gün var daha
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bayağı sıkıntıya sokmuş hocam aynen :D
Hocam ben o blokajı çok iyi bilirim, kar tutmaz demiyorum 20 bilemedin 30cmolsun bu bölgenin insanı alışmış 50 den yukarı kar görmeyi...
Ve bu şekilde batilamaya devam ederse meşhur trabzon rize giresun uclemsi oluyor esen miktarda kar alır o zaman. kardeniz AB herşeyi mahveder bu sistemde ondan sebep ne kadar doğudan gelmesi o kadar iyi bolgem adina
-
sistem batiladi buda bizi sıkıntıya sokuyor bu sene marmara hastası oldu sistemler
-
O tarihlerde Orduda değildim, edindiğim bilgilere göre 62cm
2016 ve 2017 da efsane kış olduydu doğu karadenizde 90 100 vardir
-
valla trabzonun of ilçesi rekor 2016 da kırıldı galiba 130 cm köyler 2metreyi geçtiydi
-
ArdaAlper 62cm lik kar rekorunu sanırım geliştireceğiz

Ordu merkez 62 cm değildir rekor 2016 ve 2017 kaç cm aldınız
-
doğukaradeniz ne olur hocam soğuklar arada azalıyor yağışı yağmur mu olacak
Yağışta proplem yok bölgem adına ama soğuklar çok sıkıntılı gibime geliyor
-
ofta şuan çok güzel kar yağışı oluyor
-
O kadar oldu mu ordaysan atar mısın kalınlık olarak görünümünü
Gece yağan eridi şuan tekarar başladı orta kuvvetle