sistem batıladi mi ?cok korkuyorum valla kacircaz diye bugun sag saglim bi bitse??
+20 cm var rahat ol
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursistem batıladi mi ?cok korkuyorum valla kacircaz diye bugun sag saglim bi bitse??
+20 cm var rahat ol
marmaraya ulaşan soğuklar doğu karadenize ulaşsa 70 cm garanti be neyse +300 üzeri güzel kar derinliği oluşacak kıyılar ise havada görür büyük ihtimalle
Şuan radardaki yağışlar beklenenden yaklaşık 3 saat erken geliyor
hocam ben asıl cephenin akşam saatlerinde geleceğinin düşünüyorum bu yağışlar yağmur şekilinde geçer zararı olmaz bence
yine yoğun olur o yağış sadece erken geliyor gibi
Kar yağışı cephe olarak gelecek akşam saatlerinde deklerle devam edecek pazar günü. radardaki görüntüler boş şuan
gfs e göre sistem doğuladi diğer modellerde destek çıkarsa orta ve doğu karadeniz için süpriz bir sistem olacak
ecmwf de inşallah doğulatir.o zaman karadeniz sistemi olur işte
güncelleme güzel gidiyor dogulammasi çok güzel oldu
Sanki bugün Samsun'a da gelecek gibi kar gece falan?öyle mi
Kıyılar için diyorsan imkansız iç bölgeleri diyorsan olabilir
Bati kardenize kar yagmadimi kimseden ses çıkmıyor
Ecm icin konusuyorum ben sahilde oturuyorum reis cok dusuk alma sansimiz ve gfs ye de hic ama hic inanmiyorum
Ecmwf bize kky vermiş deklerle havada görebilirsiniz en iyi ihtimal demiş... gfs ise örtü oluşabilir dedi.Son saate kadar değişebilir takibe devam etcez mecbur
Doğu Karadeniz için cılız bir kar örtüsü alacak demek doğru bir ifade değil gfs gibi gelirse voleyi biz çakarız ecm gibi gelirse de yine tatmin edici bir örtü alırız
Modeli yorumlama şeklimiz farklı benim düşüncem bu şekilde... tabi doğu karadeniz batı ilçelerinde daha iyi olabilir balkan sistemi nede olsa
Şu son tabloya gore alma şansi cok cok dusuk
Hangi model için konuşuyorsun ecmwf ve gfs kky bıraktı bizi deklere bağlı karda görebiliriz
orta ve dogu karadeniz dukkanlari kapatabiliriz sistem kaçti
Orta karadeniz alacak bişeyler doğusu en iyi ihtimal cılız kar örtüsü oluşacak köylerde diz boyu kar oluşması olası (600mve üzeri)
Evime 300 metre mesadese kar yağıyor burda yok her sen aynı şey bıltım ya bıktım yani
hocam boluya yeterli soğuklar cuma sabahı ulaşıyor aynı anda yağışta yetişiyor bu gece boş geçebilir
Hocam 2 yıldır kaçırdığımız sistemlere yanıyorum bunu da kaçırırsak hepten psikolojimiz gidecek zaten bir süre de takibe ara vereceğim
Bunu kaçırma şansımız yok en az 20 cm niz var merak etme