Salih61 tarafından yazılan gönderiler

Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu para az değil ama hocanın isteği ve eksik olan kanat boşluğu göze alınarak yerinde bir transfer oldu. Sıra stoper de Kaan ' nın kulübü ikna ederseler ara transfer dönemini güzel kapatmış olacak kulüp.

Bu arada göksel Gümüşdağ irfancandan 11m euro aldık diyor 7 değilmiydi?

Whisper yorumlarınızda haklısınız hocam ama Ts şuanki yönetimi tutum ve istikrar bakımından en iyi kulüp boşa yada parayı havaya savuran bi takım değil. Visca 32 yaşında daha önünde en az 6 yılı var 2 sene sonra Fb dayanamaz gelir ister bizden zaten :)

Bu kulüp altyapısından oyuncu çıkartıyor ve bunlar Ts nin geleceğini güvence altına alıyor Visca transferi bir transfer çalımidir kim ne derse desin...

Heleki Avcı ile visca uyumu büyük etki yapar.

Tabiki boşa para harcamayı bende kabul etmiyorum ama şuanda öyle bi durum yok şahsım adına öyle düşünüyorum ,bunu bizi gelecek gösterecek...

Uzamış gitmiş bir takım ve hala transfer?

Dün yada eveli gün yazdım sanırım..Ne olacak adam alınca TS a?Ne gerek var?

Bir ritm bulmuşsun,bir yol katetmissin yeterlidir bu sezona..Fazla var eksiğin yok.

Yanlış işler bu işler ,borç kapanmaz böyle oda not olsun..

Hocam eksikler var 1 stoper ve 1 kanat sakat ve yoklukları kendini gösteriyor fazlasıyla bunlar dışında aşırı bi transfer yapmadı takım.

Uğurcan ve bakasteas sezon sonu satılır muhtemelen sorun olmaz yani.

Şampiyonluğu almak çok önemli 2 sene önce eksiklerin yeri dolmadı diye şampiyonluk gitti...

aynı hatayı tekrar yapmazlar Hele ki Avcı bu hataya hiç düşmez

Hasan61 1-3 ocak arası bir beklentim yoktu zaten , havada kar zor gibi görünüyor o tarihlerde.

Ocak ayının 6 ile 10 arası bir sistem gözüküyor uzaktan takip ediyordum, modellerede yansımaya başladı. Şartlar uygun olursa şubat 2020 gibi bir sistem alabiliriz.Değişme açık bir sistem her yere kaçabilir italyaya da gidebilir kafkasada. Eğer sistem güneydoğulu inerse ülke sistemine dönüşür.

Benim tahminim hocalarımıza benzer yönde kuzeyimizden sıyıran sahillerde havada kar görebileceğimiz bir sistem olması yönünde...

En iyi şekilde faydalanmak dileğiyle takibe devam.

6 -9ocak kötü geleceğini biliyordum ama bu kadarı da beklemiyordum..

Ocak 2. Yarı beklemek şart

Salih61 hocam bizim bölgemiz daha çok la Nina kisindami daha etkili oldu el ninomu?

bu konu hakkında detaylı bir bilgim yok. ...

Ama bölgeden ziyade ülke geneli olarak düşünmek lazım bu soruyu

Genel olarak bakarsak la nina kışları yağış ve soğuk bakımından ülkemiz için güzel kışlar geçirmemizi sağladı diye düşünüyorum.

La nina ve el nino etkisi bizim coğrafyaya etkisi pek fazla değildir.

Okyanus kıyı ülkelerini doğrudan etkileyen bizi dolaylı yollardan etkileyen bi durum forumda bunla ilgili güzel makale niteliğinde yazılar var okumanızı tavsiye ederim.

Sabah modellere biraz göz gezdirdim 6 9 ocak arası modeller izlandayı şişirmiş buna bağlı olarak sistem istenilen etkiyi yaratmıyor.

Vade hala uzun olduğundan değişme açık...

6 9 ocak arası sisteminden sonra ocak ilk yarıyı kapatırız.

Ocak 2. Yarı Avrupa ön planda olacak gibi duruyor. Ülkenin batısı doğuya göre kısmen daha şanslı bu durumda.

Romanya kırım üzerinden inecek bir sistem isteğimizi almamızı sağlar.

Gelecek ufak tefek sistemlerden az da olsa yarar sağlamış olacağız denizlerin dahada soğuması ve yükseklere kar birikimi gibi.

İnşallah 2. Yarı tüm bölge adına yakışan bir sistem alırız.

Hasan61 1-3 ocak arası bir beklentim yoktu zaten , havada kar zor gibi görünüyor o tarihlerde.

Ocak ayının 6 ile 10 arası bir sistem gözüküyor uzaktan takip ediyordum, modellerede yansımaya başladı. Şartlar uygun olursa şubat 2020 gibi bir sistem alabiliriz.Değişme açık bir sistem her yere kaçabilir italyaya da gidebilir kafkasada. Eğer sistem güneydoğulu inerse ülke sistemine dönüşür.

Benim tahminim hocalarımıza benzer yönde kuzeyimizden sıyıran sahillerde havada kar görebileceğimiz bir sistem olması yönünde...

En iyi şekilde faydalanmak dileğiyle takibe devam.

çok enteresan bir sistem oldu...

Konumun adına beklentilerim çok altında geçti.

Doğu Karadenize yakışan bir sistem olmadı ! potansiyeli yüksek olsada rüzgar sıcaklık derken sistem gelip geçti.

Ne kadar kötü desem de Batı ve Orta karadenize Aralık ayında bu bölgeler güzel kar yagışı aldı, hayırlı olsun.

çok sistem kaçırıyoruz sonu 2017 kışı gibi olur ;)

Sistemin yıldızı Batı karadeniz oldu orta karadeniz tatminkar örtü aldı.

Doğu karadeniz şuana kadar hayal kırıklığı...

Radarda Kütleler var erimeden kıyıya ulaşan Kütleler seyirlik görüntü oluşturur

Akşam ve gece yağış yakalayan bölgeler örtü oluşabilir

Bu sistemi bi başlangıc olarak düşünün sahil kısımlarında seyirlik kar yağışı oldu şanslı konumlarda örtü oldu.

Ve yarın sabaha kadar radara bakmaya devam edeceğiz bi sarı kütle yakalayan bölge yerleri 15 dk bembeyaz yapar

Yarın sabaha kadar sürprize daima açık