Bu güncelleme de sadece soğuk var, ülke geneli kuru soğuk var, yağış açısından berbat bir güncelleme ülke.
Yağışa ozamanlar gelsin öyle bakılır şimdi degil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu güncelleme de sadece soğuk var, ülke geneli kuru soğuk var, yağış açısından berbat bir güncelleme ülke.
Yağışa ozamanlar gelsin öyle bakılır şimdi degil
Bu görüntüyü beğenmeyen arkadaşlar Aralık ta nasıl birsey istiyonuz acaba
Gece italyaya vermişti soğuğu hocam ne diyonuz :D
Azorun eyilip bukulmesini kastediyorum
Geceyle aynı sanırım bukadar degisiklik her guncelleme farklı bekleyecez fazla da umitlenmeden
Guncenlemeye son 1 saat Saadet sahne senin az kaldı
Ben kafayı yemiştim o ab yüzünden bizim burda yine güzel yağış aldıda beyazladı sadece örtü yapmadı en alçak rakımlı köye bile baya kar tutmuştu sinirden oraya çıktım :D
İnş bu sene herkez gulecek
Ozaman sochideki ab yüzünden tam bir rakım sistemiydi ancak bu sene o sochide ab yok
Rakım 400 falan bizim Şubat 16 sistemiydi çok güzeldi geçen yil
Burasi bizim köy
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. buda samsun/vezirköprü sanırsam tulpar sistemi
Anaa benim attım foto
Sinerji yapıyorum 😂
Oh kendinmi yiyon yaw bizede gönder
Gece güncellemesi özet Türkiye :mangal: :pide:
İtalya
Eren al bendende okadar
Saadet paylasim yapıcak gece bugün herkez kendini herseye hazirlasin ![]()
Hahaha😂 Bugün sana ibretlik ders verebilirim. Hayatta herşey olur yine de bir şekilde yaşarsın dersi 😂
Desene yandık kardeşim
Arkadaşlar sınırlar aşılmasın bu sitede alışılmamış muhabetler dönüyor dikkatli olun kurallar çerçevesinde davranalım
Hocam konuyu ben açtım bilmeden bişemi soyledim
Helal olsunn
He sakin gece guncellemesini paylasirken yaz getirme bu kalp bu gece birde bunu kaldiramaz