Sanki karın yağıp yağmaması tahmincilerin elinde adı üstünde tahmin işte tutarsa vezir tutmaza rezil ilan ediliyor malesef böyle😊😊 Benim tek isteğim ins Ocak ayı boş geçmez 1 defa da olsa güzel bir sistem alırız umuarim
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
, Güncelleme göre 15 gün çöp kalıyor 15 gün ins Ocak ayı boş geçmez
-
Bu iş bitti maalesef. Ocak ayının ilk 20 gününü kaybettik. Son 10 gün bir sistem alabilirsek iyi. Ancak uzun vade verileri de iyi değil. Abd ve kısmen Avrupa kış yaşarken biz Ocak ayında baharı yaşayacağız. İklim değişikliği en çok bize var herhalde.
Aynen Ocak son haftası belkii
-
Artık kabak tadı vermeye başladı
-
Afrika muhabbeti çoğu kişinin sinirleriyle oynuyor bence
-
Bu blokaj ısrarı olursa ciddi ciddi ocak ayı tehlikeye girer. Ben bunu anlamıyorum bir güncelleme ısınma verdi. Dört güncellemedir ısrarlı şekilde bozmaya devam ediyor...
Klasik Gfs bozdumu istikrarlı bir şekilde verir
-
Burdan Vardan dönermi onu inceleyip hocalar karar versin
-
Şunu da görmezden gelemeyiz eğer modele göre iyi geldiğinde çok güzel heryer kar alacak diyorsak kötü gittiğinde söylentileri kabul etmek lazım 3 gunceleeme üst üste çok kötü görüntüler var ve maalesef
-
Gfs kötü ciktimi istikrara bağlıyor güzel görüntüler çıktığında ise donsoz oluyor
-
Şuan sistem Avrupa diyor akşam güncellemesi ama gece vardan döner ins
-
Sistemin dogulamasi lazim degilmi
-
Eskişehir de başladı kar
-
Soğuklar bir türlü girmedi ülkeye
-
5e kadar bekledim uyuya kalınca başlayıp ben uyanınca durmuş olması 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar seni pek sevmiyor galiba doktor hanım 😊
-
Kıyı da yaşamanın en büyük zorluğu da kar görememek 😂
Yinemi gormedin sen kar tuhh😊