Saadet orta Karadeniz nasıl olur
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam ben havada görsem razıyım o lapa lapa kar altında gece yürümek kadar güzel birşey yok, hava turuncu lapa lapa kart taneleri yüzüne vuruyor ha birde rüzgar old umu tadından yenmez
ahtım var ilk kar tanesi düşsün direk dışarı çıkıcamİnş kardeşim geçen yıl bizim Samsun çok güzel kar aldı şubatta bu bakalım kismetimizde neler var
-
Saadet hadi kutpu indir bize
bugünHasan kardes bu yıl en çok emek sen veriyon inş yaptiklarina değer de sahil şeridi kardan kapanir
-
Ben karar vermiyorum 😅
Bu çok güzel çıktılar bekliyorum sizden
-
Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için
Birazda bana bırak hep Doğu Karadeniz olmaz

-
GFS öğle güncellemesi sona ermiştir arkadaşlar benim ile birlikte takip eden arkadaşlara ve güzel yorumları için teşkkür ediyorum, dananın kuyruğu bu hafta kopacak bakalım neler göreceğiz hayırlı günler diliyorum.
Akşam gfs güncellemesinde görüşmek üzere Saadet müsaitsen akşam güncellemesi senin olsun.
Eminmisin
-
Bu soğuklar bizede italya da yeter
-
Hem italya hemde bizi aynı anda etkileyebilecek bir sistem olusurmu ve böyle bir olasılık varmidir
-
Sinan abi italya ya meyilli sanki sistem
-
Gfs ikinci sistemi bozduysa artık istikrar abidesi olur
-
Modeller sanki bize temkinli olun hemen sevinmeyin diyor akşam guncellemeleri
-
Bu büyük balık italya giderse kış baslamadan Aralık ta unutamiyaçığımız bir hüsran yasariz
-
gfs azor dahami iyi sanki
-
Model sonu Atilsa diğer model senoryalari karışıklık oluyor
-
İtalya Tehlikesi herzaman var yani