Hayırlı günlerr 🌸
Hayırlı günler Saadet hanim bu ara model paylasimi yapmiyorsun sistemler gozukmeye baslamis ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günlerr 🌸
Hayırlı günler Saadet hanim bu ara model paylasimi yapmiyorsun sistemler gozukmeye baslamis ![]()
Çok ta kasmaya gerek yok hersey zamanında olur zaten
Geçen yıl şubatta gelen sistem Sibirya kokenlimiydi acaba
Hayırlı geceler bakalım Samsun da busene kar görebilecekmiyiz
Geçen yıl bu görüntüleri ocakta Şubatta zor görüyorduk bunada şükür
Kadıköy sahilde bile örtü oldu bu kış. Mumla ararız 2020-21 de ki kar yağışlarını.
Çok emin konusuyorsunuz
Bu yıl kıstan kimsenin umudu yok ama yağarsa güzel geçerse süpriz olucak galiba
Geçen yıl iyi bir kış bekliyorduk. İyi bir kış oldu.. Lakin şuan ki görüntüye göre mumla arayacağız geçen seneki kar yağışlarını
Varsın yagmasin zaten Ülkemizde suan hicbirsey iyi gitmiyor alıştık yani güzel gitmeyen herseye
Hocam veriler iyi değil diyorsa adam ne diyebilir? Gördüklerini aktarıyor. Aralık 2.yarısı 2 sistem olabilir diyor. Ben olumsuz bir yazı göremedim ama... Yine de siz bilirsiniz. He görmek istediğiniz şey hayal ürünleri ise Twitter'da milyon tane meteoroloji kahini var. Orada olur onlar. Prim için. Burada hocalarımız ne görüyorlarsa onu aktarıyorlar.
Bu benim kendi görüşum seninle ayni goruste olmak zorundamiyim
Geçen yıldan birtane tahminci vardı Sibirya yanilmiyorsam bütün ülke için bitirmisti kışi ve olanlari gördük gayet de güzel kar aldı çoğu bölgemiz Sarp arkadasimizda sürekli tahminleri olumsuz bence yanilacak
Serkan bey tahminci arkadaşımız modeli yorumluyor
Biraz önce semih hocada yorumladı ben şimdiki yorumu için demedim sürekli aynı şeyden bahsediyor
Sarp arkadasimiz kış kötü geçecek dedin ve bunu sürekli yorumlarla ima ediyonuz tam bir tahmin yaptiniz tam yasayalim görelim sürekli heves kırıcı model takip ediyor herkez bi umutla heves kirmayin
fb Tebrik ederim ancak gs golü iptal edildi faul nedeniyle eyvallah ama irfan Fenerbahçe attığı ilk golde aynı şekilde Berkana faul yapıyor birine veriyo birine vermiyor nasıl hakemlik bu
Bu kıstan kimsenin fazla bir beklentisi yok sanırım
Herkes kışı kasımda bitirmiş yaşayalım görelim ya yok Ocak Şubat ılık sıcak geçecek haberleri çıkmış daha 2 gün sonrası tahmin edilemezken aylar sonrasina bakıp uzulmeyelim de sevinmeyelim de bence