Sinan abi senin beklediğin sistem suanki gördüğünüz görüntülermi yani yoksa efsane yaşama şansımız görmemiz varmi
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan abi çok kötü gelmiş

Sanki kar yağışıni Sinan abi getircek gerçekten adamı ne kadar bunaltiyon akışına bırak gitsin senin ki kar sevdasından başka yere doğru gidiyor
-
Hayırlı geceler hayırlı Cumalar herkese..
Serkannnn ne güzel yazmışsın neden sildin mesajını..
Ben geri aldım çokta sevdim, eline sağlık..Bize beklemek düşüyor.
Abi herkes gergin biri gelir bna çatar diye😃
-
Sitede de kimse hiçbir şeyden hiçbir güncellemeden mutlu değil ama kış bitmedi henüz ya bakarsın Şubat'ta yağar bilemeyiz kim ne derse desin Allah'ın dediği olur bir bakmissiz herşey tersine dönmüş sabırla bekliyecez
-
Sanki karın yağıp yağmaması tahmincilerin elinde adı üstünde tahmin işte tutarsa vezir tutmaza rezil ilan ediliyor malesef böyle😊😊 Benim tek isteğim ins Ocak ayı boş geçmez 1 defa da olsa güzel bir sistem alırız umuarim
-
5e kadar bekledim uyuya kalınca başlayıp ben uyanınca durmuş olması 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar seni pek sevmiyor galiba doktor hanım 😊
-
Kıyı da yaşamanın en büyük zorluğu da kar görememek 😂
Yinemi gormedin sen kar tuhh😊
-
Eskişehir de yer yer 10 cm yakın kar var ve buz gibi hava artık sistemin sonuna yaklaşıyoz sanırım kar hafifledi
-
Şuan Eskişehir çok güzel kar yağışı devam ediyor acaba bu gece devam edermi
-
Şuan Eskişehirin boludan farkı yok
-
Şuan güzel kar başladı
-
Şuan rüzgar ve yağmur var
-
hocam benim rakım 900 falan bakalım neler yapacagiz teşekkür ilgilendiğiniz icin
-
Eskişehir için sanki fos çıkacak gibi hava güneşli
-
Ankaralı Eskişehir için beklentin nedir