Eskişehir kar gorurmu acaba bu sistemde
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayir bence değildi. Kasti değil ayrıca mudahale bileğe
Hocam buna kırmızı değil dediysen dahada bişey diyemem
-
Eğer fenerin kazandığı penaltı penaltıysa icardi samsun maçında ki pozisyonu 100 kere penaltı
-
Boşuna algı yapmayın beyler kaybeden taraf zaten sinirli oluyor birbirimizi kırmayalım boşu boşuna
Hocam tadicin ilk yarı pozisyonu kırmızı degilmi simdi
-
Hakeme rağmen nasıl kazanamadilar ya ilk yarı tadic adamın ayağını kopardı nerdeyse vara gitmedi bile korkudan
-
Önce içerde Galatasaray’ı yenecek, Fenerbahçe’yi heveslendirecek. Sonra gidip deplasmanda Fenerbahçe’yi yenip kafasına göre takılacak.. Ligin sefiri geldi.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bu oyunla fazla umitlenmeyin
-
Zorlamasak mı ?
Bu sene olmuyacak gibi her sene daha da kötüye gidiyor kış mevsimi
-
Valla eren çok berbat kış yaşıyoz sürekli oteleyen tarihlerden bıktık artık forumca
-
Herkezin sabri tükendi artık ☺️
-
Marmara konusunda gem ve gfs diyagramlarini paylaştım. git bak. bence kasıtlı olarak bilerekten soruyorsun bu şekilde. ayrıca madem yansımadığını biliyorsun neden sorarsın ki o zaman ? ve de her gün her gün sorman ayrı birşey zaten.
Heryerde aynı soru gerçekten artık baydi
-
Kimse mac satmak gibi saçmaliklar demez zaten diyemez fb 6 7 atarken ozaman bizde fb maci satın almış deriz
-
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geçmiş olsun hayırdır uzuldum saadet
-
-
geçmiş olsun
Teşekkür ederim hocam
-
Geçmiş olsun kardeşim, bende 2 gündür öyleyim. Ağır halsizlik var.
sağolun hocam kafamı kaldiramiyom