Tamamdır abi teşekkür ederim
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yine tüm Trabzona yağmış benim olduğum yer hariç 😢
Saadet seni Rusya yada kanada göndersek belkide oraya bile kar yağmaz😊
-
Biz çok güzel bir milletiz cok güçlüyüz Allah razı olsun herkezden her yerden yardım tırları akın ediyor belki kayıplarımızi getirmez ama hayat devam ediyor ordaki küçük yavrularımızın azda olsa yüzünü güldürmek yüreklere az da olsa su serpiyor
-
Kanalları bilmem gündemden falan haberdar değiliz 1 haftadır. Fakat yok arkadaşlar. Afad Hatay'a 3 4 gün sonra geldi. Hatay ölüme terk edildi. Yaşayanlar öldü. Jandarma gönüllülerin girmesine izin vermedi. Canlı birebir yaşadım. Zonguldak'tan Zonguldakli67 abimin meslektaşları geldi. Annemize, ailemize veda ettik, helallik aldık geldik dediler. Ağlaya ağlaya aramaya çalıştılar. Afad ekibinden bir adam geldi. Elleri cebinde ağzında sigara, hiçbir şey söylemeden buraya girilmez dedi hiçbir şey yapmadan gitti . Gönüllüler olmasa Hatay'da göçük altından kimse çıkarılamazdı doğru dürüst. Kanal abartır illaki. Ama durum böyle. Canımız yanıyor burada. Hala birileri bir şeyleri savunmaya çalışıyor. Hala konuşulan şeylere bak. Destek olmaları gerekirken. Yapmayın. Canımız acıyor. Yapmayın
Hocam kimseyi savunmuyoruz kim oraya gelip elinden geleni yaptıysa elinden operim oraya gelip bı halt yapmayan kim varsa da Allah'a havale ediyorum
-
Kanal ismi halk TV Allah aşkına acip bir izleyin ne dediğimi anlarsiniz
-
Ülkede her olay çok siyasi maalesef üzücü, şu durumda bile insanları kutuplaştırıyolar
Kardeşim ya bu siyaseten daha başka birşey yok afat kimseyi kurtarmamis falan diyo
-
Halaa afat ekibini.kotuleyip boş boş konuşan yayın yapan 2 tane Kanal var yazık gercekten bikere de deprem ile ilgili birşey konuştuğunu görmedim kanalın deprem bölgesinden bile uzaklaştırılması lazım böyle zihniyetlerin
-
Salih yok gibi davranmak en iyisi bence bosverelim enkazdan küçük çocuklar kurtarılıyor onlara biraz olsun sevinelim salihle meşgul olup onun istediğini yapmayalim
-
Hocalarım, yönetici arkadaşlar bu şahsın forum'da devam edebilmesini doğru bulmuyorum. Bu şahıs depremin ilk saatlerinde "deprem İzmir de mi oldu baban yeah" diyen şahıs. Sen kim oluyorsun diyebilirsiniz ama asla kabul etmiyorum. Sorumluluktan, empatiden uzak vicdansızlığa varan tepkiler veren bu şahısın burada yeri olmadığını düşünüyorum.
Bnde aynı fikirdeyim
-
Kendisi bilir abim :olumlu:
Aynen öyle valla bukadar üzüntünun derdi. ardından Salih cekemeyiz
-
Salih senin peşinde koşmayalım ne yazacaksın diye .
Başa döne döne bir hal olduk.
Dayi inadına yapıyor bak yeminle
-
İzmire geçen gün havada güzel kar yağdı süperdi
Salih herşey ins İzmir'e gelir
-
Ne kadar boş kanal lar var ya halaa siyaset pesindeler
-
Okadr bekledik sevinçle sistemi malasef sevinçlerimiz bogazimiza düğümlendi😥
-
Bence 2011 yılından sonra 2. Bir Süper Final’e gidilebilir ilk 8 takımı tek maç eleme usulüne göre belirli bir bölgede düzenlenir gelen para da depreme gider
Sacma olur haksızlık olur bence deprem bölgesinde ki takımlar çıkarılarak diğer takımlarin devam etmesi lazım oynanan bütün maçların gelirleri deprem bölgesine gonderilmeli