Var ortaya çıkınca aglamalar başladı Alanyaa maçı tarihi fark gelirken hakem ortaya çıkınca gülenler şimdi ağlamaya başlamış bakiyomda
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gs vara rağmen penaltılari verilmiyorken herşey siz FB için çok guzeldi demi ağlayacaksiniz oynamayalim
-
Futbolda Kara gece Sivas'ta oynan maçta hakemler Galatasarayin kazanması için elinden geleni yaptı boey adlı oyuncu Sivaslı oyuncunun kafasına kramponla tekme attı ve adamın kafasını kanattı hakem sarı kart verdi Sivas ikinci yarı gol buldu vara giden hakem golü iptal etti ama golde ne ofsayt vardı ne faul maçı 2-1 Galatasaray kazandı Allah'in adaleti bir gün kendini gösterir iyi geceler
Boş konusuyom tok ayak la oynama seviyesinde Sivaslı oyuncu kafasını sokuyor
-
Gecem yıl Aralık'ta metre kar falan yagdida haberimiz yok herkes bir olumsuzluk içinde geçen yıl ocak ortasi gelmişti büyük sistem sabır bekliyecez
-
atılır ama çok eski olmasın tel
Sağolasın eren yardımin icin
-
Aleykümselam,Güle güle kullan..
teşekkür ederim abim
-
atılır
Kullanmadığım bir telin imeili atilirmi eren
-
Slm arkadaşlar redmi not 10 promax telini yurtdışından aldım imeil atilirmi telefoncularda bilgisi olan var mı
-
Samsun'dan eskisehire tasindim artık iç Anadolu konusunu takip etcem dikkatle
-
Teşekkürler ederim abi
-
Bizimde artık başladı yağışlar
İnş İstanbul istediğini alır bu sistemde
-
Sahil kesimler Mart rekoru kirabilir demiştik sanırım 😄
Ben sahile 150 km uzaktayim eren 10 cm kar yağıyor eriyor sonra yine 10 cm kadar yağıyor kar birikimi fazla yok ama yagiş anlari çok güzel lapa lapa yagiyor
-
Ben böyle bir kar yağışı gormedim
-
İnanılmaz kutleler bazen öyle bir geliyorki çok yogun kar yağışlarına neden oluyor valla ben bu sistemden razıyım kar tutup tutmamasi önemli değil benim için
-
Vezirköprü inanılmaz bir kar yağışı var suanda