Elinizden bir şey gelmeyeceğinin farkındayım ama en azından üzgün emojisinden sonra senin yaptığın gibi geçmiş olsun dileklerini iletseler doğru olanı yapmış olurdular ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Çok İlginç birişin seni hayretlerle izliyom
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturElinizden bir şey gelmeyeceğinin farkındayım ama en azından üzgün emojisinden sonra senin yaptığın gibi geçmiş olsun dileklerini iletseler doğru olanı yapmış olurdular ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Çok İlginç birişin seni hayretlerle izliyom
Herkese Gnydin karlı Samsun sabahindan
TRT haberde ülkemiz için Kutup girdabinın icinemi girdi öyle bişeyler dediler ülkemizi tekrardan Dondurucu soguklarin etkisine girmesi uzun surmeyecek falan dediler
OZan Tufan gustavo ve diger orta saha oyuncularından bin kat iyi oyuncu
Modellere Sinan abimin verileri işlememişler
O tarih zaten cepte ama en azından ondan önce bişeyler Kapsak iyi olmazmi
Serkan sende mi başladın gardasm geçmiş olsun 😂
Yok be sadece herkez bişeyler atıyor söylüyor modeller ise onlar kafayı hiç siyirmis yazı getirecek nerdeyse
Şubat ayında soğuk tarafdayiz diye diye Subat bitecek
350+ gün sonrasini kimse bilemez 😀
subat olucakti
26 Ocak kadar bir beklenti yokmu acaba
Salih kimse kimseye bos yere laf soylemez bence paylasimlarini gozden gecir
Bu Günlerde Yoğunum Biraz Pek Uğrayamıyorum Annemin Rahatsızlığı Var Biraz Onla Uğraşıyorum
Geçmiş olsun abi
Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Regaib Kandiliniz kutlu olsun.🌸
Seninde kutlu olsun doktor hanim ![]()
nasıl yağıyor bi görseniz abooo
Reis bunları izmir konusuna atsana
Hocam bu senoryalar güzelde hiç modellere yansimiyor suan soğuk senorlar sicak senoryalara gore az galiba
Serkannnn kıyılar adına birşey yok yanlış anlaşılma olmasın senin rakımın 8 şubat gibi kar alabilir
Bakalim Eren Azda olsa bişeyler kapsak iyi olur