Paylaşım yapan yokmu
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs çöp cikmis
bahar gelsin artık yaw
-
Zaten bir konustum gfs de sistemi batiladikca batiliyor
-
Oda bazı il ve bölgelere has Serkan.Cogu yerde ağaçlar uyanma fırsatı bulamadı.Sadece ılıman yerlerde bu var..Birde kar yağar erir gider bu yerlerde..Don olayı her zaman olmaz.
İnşallah yine olmaz yağar gider böyle yerlerde.
Afyon örneği vereyim şu an hala ağaçlar kapalıdır suyunu salmaz.Ben gebzeye geldim geleli 1 aya yakın oldu.Burada ilk günler de eksiye bir defa düşer gibi oldu don oldu o kadar.
Ama Afyon'da hala bu güne kadar ful soğuk ve kar yağışı var.
Allah verirse veriyor biz hayırlısı olsun diyelim, yapacak bir şey yok bizden yana.
Tabikide abi herseyin hayırlı neyse o olsun
-
Bu sistem gelirse butun çiçek açmış meyve ağaçları zarar görecek malesef inş Avrupa italya gider bu benim kendi temennim tabi sadece
-
Yaz gelsin artik
-
Hersey zamanında güzel bence bugün 10 15 cm kar vardı sabah uyandigimda ama bir Ocak Şubat tadi vermedi ve okadarda mutlu etmedi
-
Herkeze Günaydın karlı Samsun sabahindan 15 cm yakın kar birikmiş sabaha kadar inanilmaz
-
Putin herseyi görüyor zaten kimin Ukrayna'ya silah verdiğini gönderdiğini ama Ukrayna tarafı sürekli Bayraktar helikopteriyle şunu yaptık bunu yaptık diye Rusya'nın gözüne sokuyor bizden aldığı helikopteri ama diğer ülkeden alınan silahlar bozuk galiba hiç söz edilmiyor
-
Ah Kırıkkale ah bi düşmedin be patlayacaz bu gidişle
Bizde güzel yağıyor Kiremitçi cimler tuttu inş sende istediğini alirsin
-
Catilar falan tuttu zaten martta başkada bir beklenti içinde değilim ama görsel olarak gözümün pasını siliyor
-
Tabikide tutmuyor ama görsel olarak guzel
-
Konumumda yoğun kar yağışı basladi
-
Bu windy 35 40 cm kar veriyo dalgamı geçiyor açaba benle
-
GS ile BJK ile FB uğrasicaz onlara laf aticaz diye diye küme dusuyorsunuz Üç buyuklerle laf dalasını bırakıp kulüp olarak rakimlerinize odaklanin