Ocak ta aldığımız sistemin bile tadını çıkarttirmiyor gfs okadar sinir bozucu guncelemeler oluyor
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Batı Karadeniz'de kaldı yağışlar yaw
-
-
sistem yinemi balkanlardan geliyor
-
Bakalım gfs 15 için ışık yakacakmi
-
Yağış yok ama
Kardesim dün baharı getirmisti resmen şimdilik soğuk yakalayalim yağış halolur
-
EcFM alın size sistem demis
-
Soğuklar bize çok uzak nerdeyse soğuk kalmadi
-
Eline sağlık hocam bu ara bakmasak daha iyi olucak sanki
-
Yukarda güzel soğuklar var ama işte sadece yukarda
-
Arkadaşlar ! o kadar veri inceledim bir tane olumlu veriye rastlayamadım, Eger 20 subat sonrası İstanbul'da kayda değer merkezde adam gibi kar olursa bu olasılık % 10 bile değil helal olsun derim Sana Sinan ...
Not Tonga Yanardagi malesef beklenen pınatobo yanardağı etkısını veremiyecek bile bize anca iyi bir so² salınımı oluşsaydı suan 2022 yazı ve 2023 kışı gündem olucaktı nadğp değilmiş kürede ısınmayı yenemedik yine
Bak bugün sürekli şunu inceledim şu veriye baktım tarzında yorumların var burda üyelerin tahmin sayfasi var oraya yaz tahmini olsun bitsin sinan abi bir tahmin yaptı olur yada olmaz hiç sorun değil sende yap tahmini ve sürekli elestiri içindesin
-
üzerimizdeki ölü toprağını atalım
-
Benim tek korkum sinan abi tarih verince 50 60 cm kar aliyom odun yetmiyor abi yaw
-
Herkez tahmin yapmakta özgür ama gitsin başlık açsın ben Şubat sonuna odun kömür stok yapmaya başladım bile
-
Belki haddime değil ama bu başlık altına yazılan boş yorumlara keşke adminler izin vermezse iyi olur.üyelerin şahsi tahmini konusu var herkez oraya tahmini yazsın bakalım kim haklı cikacak