Hocam geçen sene bu tarihte yaylarada uzungölde bile kar yoktu bu sene gene erken başladık aha şurdan 2 gün sonra sahilde olacak kar yarın gece köyler coşar
Aynen busene güzel başladı güzel devam edicek insallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam geçen sene bu tarihte yaylarada uzungölde bile kar yoktu bu sene gene erken başladık aha şurdan 2 gün sonra sahilde olacak kar yarın gece köyler coşar
Aynen busene güzel başladı güzel devam edicek insallah
uzun göl kar atıştırıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu sene karadenizin kısı olucak sahil kapanicak
Salih?
Bende var bugun bişeyler
Sarp hocam şimdi dese heryer kar alacak sistemlerin birisi bitmedem biri gelecek diye şimdi neler olurdu neler kimse ağzini acmazdi ![]()
Şimdi iç anadol bölgemize kar yağdı ozaman Trabzonada yagmis sayılır Hasan çünkü size heryer Trabzon sonucta
Bölüm isminin hakkını veriyor karadenizliyiz sonucta
Bana mı dedin?😂🤔
Yok hocam bana dedi ![]()
Onu ben yazdim yaw
Kar görmek için Eskişehire geldim o yuzden
Aralıkta kar gormeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum konumda araliga göre yine tatmin edici kar aldim ama goremedim
Hocam biraz müsade edelim haklı çıkabilirsiniz ama bunu denemeden bilemeyiz. Ben gençliğine ve biraz sabırsızlığına veriyorum.
Peki hocam zaten bna pek söz düşmüyor sinan abi ve sizler nasıl uygun görürseniz saygı duyarız da sadece artık kabak tadı verdi
Yani demek istedigim 2 gün sonra yine aynisi olucak
Başka forumlardan farkımız olmalı diye düşünüyorum. Kişisel olmadığı sürece özür dileyip hatasını telafi etmeye çalışan herkese kapımız açıktır. Pişman olup özür dilemekte erdemliktir.
Peki hocam herkez herseyi yapsın Özür dilesin konu kapansin
Salih konusunda bende birşeyler demek istiyorum heryil aynı terane bu arkadasa neden bu kadar tolerans taniniyor ve hiç akillanmiyor bence artık tamamen uzaklastirilsin burdan