Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Görelim bakalım
Bakalim senin dediğin olursa birdaha sana hiç takilmayacam ama benim dediğim olursa aynen devam

-
Şu an tahmin yapacak kadar geliştiğimi düşünmüyorum. Değerlendirme yapabilirim modellere bakarsak. Ben negatif düşünmüyorum bu seneyi, güzel şeyler olacak gibi
Bende tam tersini düşünüyorum içimden öyle geliyor bu sistemden yada sistemcikten sonra paten değişecek sıcak tarafta kalıp Ocak ayını kaybetcez diyom
-
Şu an tahmin yapacak kadar geliştiğimi düşünmüyorum. Değerlendirme yapabilirim modellere bakarsak. Ben negatif düşünmüyorum bu seneyi, güzel şeyler olacak gibi
Zehirli oku attı saadet
-
Hocam kendimizden başkasına çok değer vermicez bu hayatta hep yüz üstü kalırız arkadan hep çomak sokarlar
, yanlış anlaşılmasın altı çizili yer :DHaklısın hocam
-
katılıyorum:), ancak kişiden kişiye değişiyor hocam
Bu söz çok hosuma gitti benim
-
Eskiden sadece kışlar soğuktu. şimdi insanlar,soğuk, yurekleri soğuk
-
Hocam dek olmasa biz ne yapıcaz ya
dek candır 
Malesef bn dek alamiyom
-
Guncenlemeye son 1 saat Saadet sahne senin az kaldı
-
Ben kafayı yemiştim o ab yüzünden bizim burda yine güzel yağış aldıda beyazladı sadece örtü yapmadı en alçak rakımlı köye bile baya kar tutmuştu sinirden oraya çıktım :D
İnş bu sene herkez gulecek
-
Ozaman sochideki ab yüzünden tam bir rakım sistemiydi ancak bu sene o sochide ab yok

Rakım 400 falan bizim Şubat 16 sistemiydi çok güzeldi geçen yil
-
Burasi bizim köy
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. buda samsun/vezirköprü sanırsam tulpar sistemi
Anaa benim attım foto
-
Sinerji yapıyorum 😂
Oh kendinmi yiyon yaw bizede gönder
-
Gece güncellemesi özet Türkiye :mangal: :pide:

İtalya

Eren al bendende okadar