Bize bir sistem gösterecek se gfs ecfm pek inanmıyorum ben gfs henüz bir ışık yok
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocalarımız tahminde bulundugu ve gelmesini beklediği sistemi gfs radarında yok neden acaba
-
Şu anda 9-10 ocak arasındaki alacağımız sisteme odaklanmak lazım onu ne kadar potansiyelli alabilrisek o kadar iyi
Hocam aynen öyle ins her guncelemede güç kazanır onu takip edip önümüze bakmamız lazim
-
Kos koca ocağa boş demekte olmaz tabi sonuna doğru ihtimaller fazla
Son hafta ins alırız biseyler kuraklık çoğu ilde üst seviyelerde
-
İns değişir ve koskoca Ocak boş gecmez
-
Gfs bir bozdu artık istikrar li bir yolda devam eder değişim zor gibi
-
Ocak ayı gfs dün bir ışık yaktı sonra pişman ediyor 15 gunu çöp olacak gibi gfs gore
-
Gfs bu gece de bize verir bir sistem var en azından kısa vadede bunlarda bir tür denemeler takip edip bekleyecez sanırım en azından Ocak harekli gecicek gibi
-
Öğlenle farklı mı acaba yorumlarmisiniz
-
Güzel kar alacağız bu defa,bölge işi oldu biraz ama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi idare et bu seferlik 😊
-
Gelsin abi Eskişehir Ankara boşluğu 😊
-
Bütün hocalarimiza soruyom ya biz Eskişehir olarak nasıl bir sistem alırsak kar alırız balkanlardan gelir kar gelmez Rusya üzerinden gelir yağmaz biz nasıl bir sistem alirsak kar alırız
-
Eskişehir buz devri resmen butun yollar buzz
-
Evet çok bi şey beklenmiyordu zaten. Gerçi baraj bölgelerinin fena yağış almadığı söyleniyor şu an yağmur kar arası yağıyor gene. Oralara biraz katkı verdiyse ne mutlu. İlla ki başka yağışlar yakalarız hayırlısı.
Bizim burda biraz yerler tutmuş ve cokk soğuk
-
Ankarada çok yerel farklılıklar oldu Eskişehir'de durum ne bilmiyorum da pek bi şey yağmadı Ankara merkeze. Sistem Karadeniz ve Doğu-Güneydoğu'ya çalıştı. Boyuna kuru soğuk yemeye devam biz.
Aynen boş geçti 5 dakika yağdı bitti kuru soğuk malesef bu kış ta hüsran gibi