Ve bu dediğim olursa komple ülke sistemi olur kar almayan yer kalmaz kısmı yerler hariç
Teşekkür ederim hocam guncellemelerde bu yönde bir haraketlenme olursa bilgi verirmisiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVe bu dediğim olursa komple ülke sistemi olur kar almayan yer kalmaz kısmı yerler hariç
Teşekkür ederim hocam guncellemelerde bu yönde bir haraketlenme olursa bilgi verirmisiniz
Onu katlar şu görüntülerde
Hocam size bişey sorsam bu batıdan giren sistem biraz daha doguluyip orta karadenize kadar uzanma şansı olurmu
Sinan abi ben mi kaçırdım anlamadım sizin önceden tahmin ettiniz bu sistem sadece Marmara ve trakya icinmiydi yoksa değişip ülke sistemine dönüşurmu
Sinan abi ben mi kaçırdım anlamadım sizin önceden tahmin ettiniz bu sistem sadece Marmara ve trakya icinmiydi yoksa değişip ülke sistemine dönüşurmu
Elimizde bir tek kaldı Ocak sonu bakalım bişeyler alabilecekmiyiz
Sinan abi senin beklediğin sistem diyemeyiz buna sanki
2017'den sonraki en iyi sistem yolda sanki
Keşke tüm ulke etkilense hocam
Biraz Doğulasa daha güzel olucak
Marmara ve Trakya guncellemesi oluyor
Saadet kar ona gelmeyince kendisi kara gitmis ![]()
Bafranın da yağışta sıkıntı çekeceği görünüyor ama merkeze göre şuan ki örtüye örtü ekleyecek.
Hocam bu samsun her sistem yağış sıkıntısı cekiyon Merkez aynı Samsun iç kesimleri aynı bu nasil oluyor her sistem ayni
Herkez akşam ecfm kral falan diyordu aksamki görüntüsünü sabah bile veremedi ecfm gfs den daha oynak
ecfm bozmuş akşamki görüntüsü yok gibi
Yine çok Batılı geldi
Ecfm bakalım istikrarına devam edecekmi