Birde attıktan sonra bildirimlere devamlı bakalım belki sizi etiket edenler veya soru soranlar olabilir
Abi senin böyle başımızda büyük olarak durman takip etmen çok güzel ve güç verici
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBirde attıktan sonra bildirimlere devamlı bakalım belki sizi etiket edenler veya soru soranlar olabilir
Abi senin böyle başımızda büyük olarak durman takip etmen çok güzel ve güç verici
güncelleme başlamadımi yoksa gfs yinemi dondu
Naza çekiyor kendini
Gfs gece paylasan olucakmi acaba
Sinan abinin dediği sistem 18,19,20 Ocak aralarinda kendini gösterir zaten Ocak sonu sibirya etkisine girme olasılığımiz da var ☺️
En guzelide ne biliyormusun böyle sistemin gelişini takip etmek çok güzel oluyor heyecan veriyor kar haberleri aliyoz falan harika yani
GFS uzun vade Ecmwf yakın vade tutma olasılığı Ecmwf nin daha yüksek , ama işte birbirleriyle savaşa girdikleri vakitte oluyor mesela atlattığımiz Aralık sistemini Ecmwf çözmüştü yine 😈🖤
Ben sinan abinin dediği tarih den çok umitliyim geçen yıldan tarih vermişti biraz otelenerekte olsa gelmiş güzel sistem almistik
rüyamda kar görüyorum yağıyor ama tutmuyor çünkü gerçekte de yağmıyor
Bence ruyanda anca görecek gibisin ![]()
Katılıyorum hocam ama gelecek ya ümitliyiz gfs ecmwfye uymaya başlar bı kaç haftaya 😁😆
Peki bilmiyorum ama böyle senaryolar gfs de daha fazlami ondanmi değişiyor var bişey ecfm daha iyi
Hasan sistem bizi baya uykusuz bırakacak gibi
İyi geceler Salih
Nyse boşvereyim sinan abinin dediği günleri sabirla bekleyelim
Karışıklılık olmasın ve hocamızın konusu meşgul olmaması amacıyla silinmiştir.
Peki gardasimda bazen artık iyice bunaltiyor salih
Yazdıklarımizda neler varda siliniyor acaba
Ya henüz oturmayan bişeyler var yada sistem yine hüsran olucak
Ecfm çözer inş sistemi gfs Kendide bilmiyor ne yaptigini
Kimse gfs guvenmiyor sözde ama ecfm de üvey evlat muamelesi yapiliyor kimse takip etmiyor