Aralıkta kar gormeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum konumda araliga göre yine tatmin edici kar aldim ama goremedim
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam biraz müsade edelim haklı çıkabilirsiniz ama bunu denemeden bilemeyiz. Ben gençliğine ve biraz sabırsızlığına veriyorum.
Peki hocam zaten bna pek söz düşmüyor sinan abi ve sizler nasıl uygun görürseniz saygı duyarız da sadece artık kabak tadı verdi
-
Yani demek istedigim 2 gün sonra yine aynisi olucak
-
Başka forumlardan farkımız olmalı diye düşünüyorum. Kişisel olmadığı sürece özür dileyip hatasını telafi etmeye çalışan herkese kapımız açıktır. Pişman olup özür dilemekte erdemliktir.
Peki hocam herkez herseyi yapsın Özür dilesin konu kapansin
-
Salih konusunda bende birşeyler demek istiyorum heryil aynı terane bu arkadasa neden bu kadar tolerans taniniyor ve hiç akillanmiyor bence artık tamamen uzaklastirilsin burdan
-
memleketimde kopuyor ya şans yok bende
-
Bende hiç şans yok ya memleket kar goruyum diye geldim memlekete.de kar yagdi
-
Kar bna gelmedi ben kara gittim Eskişehir kopuyor
-
Isinma normal zaten sürekli soğuk tarafta kalamayiz ama ins bu sıcak taraftan soğuk tarafa tekrar gecmemiz uzun surmez
-
Hasan senin saadet le akrabamisin model paylasimların onu aratmiyorda

-
Ya adam bi tahmin yapmış uğraş vermiş tutar yada tutmaz ne var bunda niye kalp kiriyorsunuz
-
Sevgili mi o ne yeniyor mu serkan knk
Yok knk ozleniyor diyelim

-
Sohbet çok güzel aslında ama uyuyum bn güldük eğlendik güzeldi hem Saadet iğneleri rafa kaldirmisken iyi olur herkese iyi gclr herkezin sevgilisi rüyasına gelsin
-
Abi Norveçlilere benziyor zaten Trabzonla alakası yok Saadet'in 😂
Bencede
-
Ya anladım diyorum :'D
Tam daa anladın bu gece baya takildim sana hakini helal et