Burası neresi telefonda konumu göremedim,Sultanbeyli Çekmeköy tarafında 12 15cm Max, bu kadar yok
Sultangazi hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurası neresi telefonda konumu göremedim,Sultanbeyli Çekmeköy tarafında 12 15cm Max, bu kadar yok
Sultangazi hocam
mgm nin sultangazi için eyüpsultan verilerini kullanması çok kötü güngören 1.2 sultangazi 1.9 gösteriyor oysa ki sultangazinin rakımı +150
Çok saçma gerçekten termometre sipariş edicem bu yüzden
Aydos 24 cm 🥶
Merkez 8 cm 😮
Ve 1 cm ile Sarıyer’in garibanlık 🤓
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu değerlerde pek doğru değil gibi
Tam bir rakım sistemi 200 metrede 25-30cm ölçtüm habipler tarafı
Sultangazide sulu kar var
Allah razı olsun
Toparladım gibi grip değilim sadece geçen sene kalpten 5 damar ameliyatı olmuştum ondan dolayı sıkıntı oldu
Kalp rahatsızlıklarıda ciddi abi rabbim şifa versin eskisinden daha sağlıklı ol inşallah
Hayırlı geceler yav 50 100 senede denk gelecek sistemi kaçırmamam diye düşünüyorum.
Kaçırmak yok abi bir kaç güne toparlarsın allahın izniyle çok geçmiş olsun
Veriler çok dominant
Sultangazi bembeyaz oldu tipi gibi kar yağışı devam ediyor
İstanbul'un bir çok bölgesi kar yağışını gördü ama eminim 150 mt üstünde bile örtü yoktır..
Hocam rakımım 150 çimenler ve arabalar beyaz sadece örtü alamadık hiç
Sultangazide araçlar beyazlamaya başladı
bende sultangazideyim ama burda yagmur var sadece rakım farkı heryerde belli oluyor .d
Habipler tarafındaydım oranın rakım 200-250 var benim oturduğum konum 150 falan geldim yağmur var burdada
Yağış çok zayıf biraz güneyden destek lazım