Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper abi eline sağlık hayırlı geceler cümleten
-
İzlanda hortladı gene genel olarak güzel güncellemeydi model kendini toparlamaya çalışıyor daha iyi güncellemeler görürüz bu gidişle.
-
Akşamdan daha iyi bir güncelleme. Hazır iskandinav yükseğide var azor yol bulabilirse güzel bir sinoptik görürüz. Yukarda soğuklarda hazırda bekliyor
-
Hem yüksek basınç çok geniş hemde azor çok şişik. Tam + Nao görüntüsü gfs nin canı sıkılıyor model sonu ne yapacak acaba
-
estagfurullahi yok senin o taraftaki bilgin deneyimin bizlerden iyi. belliki oraya calismissin senelerce sen yazinca ben daha rahat yorumlayabiliyorum o yuzden rica ettim

Valla abi birşeyler öğrenip yorumlayabiliyorsam bu forum sayesinde. İnşallah güzel sistemleri yorumlayacak günlerde yakındır
-
Estimator hoam ural uzerine bir yorum alabilirmiyiz. destek lutfen

sizin ural izlanda okumalariniz cok isabetliEstağfurullah abi ural öğlene göre çok daha sakin zaten kısa süreli bişeydi. Ama izlanda biraz aktif gözüküyor. Endeksler hafif negatif nötr kaldığı sürece ilerleyen güncellemelerde izlanda aktifliği azalacaktır diye düşünüyorum.
-
İzlanda manasız şekilde çok aktif. Vade yaklaştıkça modeller kuzey atlantikteki basıncı daha dengeli bir şekilde gösterir. Doğu tarafta ise ural yükseği biraz can sıkıyor neyseki uzun süreli değil.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Verdiğim tarihe odaklandım ben Mart ayında bahsettim konuyu açtım, fakat bir sorun var benim sağlık sorunum bugünlerde gene tekrarladı bunun dışında bir sorun yok sistemi bekliyoruz.
Geçmş olsun sinan abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Özlemişiz şöyle görüntüleri
-
Çağrı Erdal doğum günün kutlu olsunn
-
Son güncellemelerde istikrara bağladı iyice
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.