Ağustos sağlam olcak gibi. Yazı baya hissederiz
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
65mm ile günü kapattık çok iyi bir sistemdi son zamanların en iyi yaz sistemi
-
Gel gel, yaz kış kavgaları, çebelleşmeleri yaşıyoruz cuhara ile. Ama bu sene Yazcılar kaybetti haberi yok. Önündeki serin hava dalgasının ciddiyetini hala anlamış değil sıradan zannediyor 😂😂
Serinlikten öncede sağlam bir ısınma var. Herşey sırayla tartışmanın bir anlamı yok. Sıcakta var serin atakta var.
-
Konudan bağımsız, bir süredir forumda görünmüyordun. Tekrar görmek güzel 🫡
İşten güçten çok fırsat olmadı hocam. Biraz daha sık gelirim artık.
-
Güzel hamak oluşmuş umarım yağışı bol bir serinleme görürüz
-
Doğum günü kutlu olsun Estimator

Teşekkür ederim

-
30 dereceyi geçen istasyonlar olmuş bu hafta böyle artıı
-
-
Burası neresi telefonda konumu göremedim,Sultanbeyli Çekmeköy tarafında 12 15cm Max, bu kadar yok
Sultangazi hocam
-
mgm nin sultangazi için eyüpsultan verilerini kullanması çok kötü güngören 1.2 sultangazi 1.9 gösteriyor oysa ki sultangazinin rakımı +150
Çok saçma gerçekten termometre sipariş edicem bu yüzden
-
Aydos 24 cm 🥶
Merkez 8 cm 😮
Ve 1 cm ile Sarıyer’in garibanlık 🤓
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu değerlerde pek doğru değil gibi
-
Tam bir rakım sistemi 200 metrede 25-30cm ölçtüm habipler tarafı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sultangazide sulu kar var
-
Allah razı olsun
Toparladım gibi grip değilim sadece geçen sene kalpten 5 damar ameliyatı olmuştum ondan dolayı sıkıntı oldu
Kalp rahatsızlıklarıda ciddi abi rabbim şifa versin eskisinden daha sağlıklı ol inşallah