Merttty rahat ol yarını bekle. Kar göreceksin.
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Oo süper RAKIM 307 m örtü var ozaman hocam 😂😂
Yarın olsun detaylıca bakarız. Ama örtü ihtimali konumunda az değil. Bana sorarsan görmen mümkün.
-
Ben tek biseyi merak ediyorum hocam size zahmet Bi merakımı giderseniz gfs de ecmwf de Bursa için yoğun kar diyor lakin dediği saatlerde - 3 - 4 ler var bu nasıl olacak gecenki sistemde - 5 de bile yağmadı gerçi yağışta kalmamıştı kuru soğuk oldu ama sunu merak ediyorum 300 m deyim ben bu sefer örtü yapacak kar gorecekmiyim
Yıldız ve karayel etkisi var. Modellerde ise en fazla max -6 var o da dar bir alan bu değişebilir. Yağış sıkıntısı gördüğüm kadarıyla yok. Kar sınırı 100 metreye, örtülük kar ise özellikle gece ve sabah saatlerinde 300-350 rakıma kadar inebilir. Yıldız ve karayel varsa sürpriz de kaçınılmazdır. Yarın detaylıca bakarız.
-
Modellerde minik ama önemli olabilecek değişimler devam ediyor. Yarın 9-12 arası için bölge olarak detaylıca değerlendiririm.
-
Körfez de şölen izler miyiz hocam
Evet olur diyemeyiz ama ihtimal az da değil. Minik değişimler devam ediyor.
-
-
-
İyi dilekler dilemekle söylemekle bir şey değişmiyor ama elimizden de bir şey gelmez.
Yeni yıl hayırların en hayırlısı olsun.
Her şey gönlümüzce olsun inşallah.
-
Sinan abi bu senin 5 şubat jules verne sistemiyle ilgili biseyler yokmu bi ornek diyagram felan aticam demistin abim
Keşke biraz sabırlı olsak be abim.
-
-
Kaç sene olmuş ki
6 yıl oldu sanırım abi
-
Bölge adına yeni yıla kadar bir hareketlilik söz konusu değil. Sıcaklık bakımından mevsim normallerinin üzerinde devam.
-
-
AO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2004 Ocak ve Şubat efsanelerinin gün gün Ao ve Nao verisi. Sırasıyla soldan sağa yıl ay gün en sağda ise değer. Ao kuvvetli negatiften keskin nötr, Nao hafif negatiften hafif pozitif ardından tekrar hafif negatif geçişi yapıyor.
Şubat efsanesinde Ao hafif negatif bandında, Nao hafif negatiften hafif pozitife geçiyor.
-
Fenerbahçe 1
Galatasaray 5