Faz 5 ama zayıf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Heh hatırladım şimdi sağolasın. O zaman 2004 faz 3’te geldi. 22 ocak olanı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFaz 5 ama zayıf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Heh hatırladım şimdi sağolasın. O zaman 2004 faz 3’te geldi. 22 ocak olanı.
3şubata iskandinav vermesi ilginç mesela 3.faz demek ki fazlara çok takılmamak lazım dermişim :)) tabii ki önemli ama istisnalarda var 26 ocak 2017 gibi
Aynen çok öyle. 6 ocak 2017 faz üçte mi gelmişti tam hatırlayamadım. Veya 22 ocak 2004’te olabilir kafam karıştı😀
Hava rejimi endekslerin ortalamasını alarak tahmin sunulan bir veri ve önce ki gibi pozitif nao ve atr den kurtularak 3-8 şubata iskandinav blokaj veriyor
Faz 5 emaresi.
Mjo güzel. İki modelde yavaş yavaş mutabık olmaya başlıyorlar. Senaryo çokluğu Çemberin dışında diyor ancak çokta uzağında değil. Çemberin yakınından dönüş yapacak gibi görünüyor. Tabi çember içine girme ihtimalide mevcut. Şimdilik güzel umarım bozmaz.
Bölgeye etkili yağışlar ve kar yağışları geliyor. Tabi bu görüntüler güncellemeden güncellemeye çok farklı bir hal alıyor. Modellerde farklı siklonik hareketler olduğundan dolayı yağışların ve kar yağışların miktarında %99 değişimler olacaktır. Ancak modellerin ortak noktası bölgede etkili yağışlar bırakıyor. Bu hemen hemen net. Kar yağışıda muhtemelen bölgemizde görülecektir. Bu da net sayılır. Fakat dediğim gibi yağışlar ve miktar konusu kesinlikle değişecektir. Olumlu veya olumsuz. Takip edelim.
Haklılık payı var 😜
Her sene farklı farklı sıcaklık rekorları kırılıyor. Artık çok kırarız böyle rekorları. Küresel ısınma gerçek
Şubat da çöp yani
He ya napcaz şimdi o kadar hayal kurmuştuk
Termometre
Rehabilitasyon
Karanfil
Entellektüel