Gfs farkını koyuyor
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
2 sene önceki kışı unutmayalımda beni havaya mı sokmayamı çalışıyorsun yoksa ego tartısımı
Yok sinan abi egoyla işimiz olmaz çok şükür. Senin neler yaptığını net tahminlerini çok iyi biliyorum. Amatör camiada inan benzeri yok. Varsada ben daha denk gelmedim.
-
Bizi bilmiyorsun gibi yazdın he
Estağfurullah abi ben 2017'de ki arşivlerden teker teker bütün yorumlarını okudum. Sen net yorumlar yaptığında sana inanmayan büyük bir kesim vardı. Geçen sezonlarda da yaptığın tahminler ortada zaten harika. Bizim sitemizin en büyük ayrıcalığı olacak bir sistemi en erken dile getirmemiz. Bir sistem olduğu zaman diğer kesimler yeni yeni konuşurken bizim sitemiz çoktaaan konusunu açmış oluyor. Senin sayende abi.
-
Düzenledim
24 gün kolay değil abi. Herkes yapamaz
-
Kasımda
Maşallah abi inşallah benzerlerine imza atarsın.
-
Sinan abi 2017 ocak sistemini ilk hangi tarihte söyledin.
-
Harika bir negatif çıktısı
-
Ao Nao pozitif olmuş GFS neler diyor.
-
-
Alakası yok onunla sadece siklon patladığı yer benzer bu soğuklar yer seviyesinde -28 850 de -16
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Şimdi hangi tarihlerde sistem bekliyoruz onu öğrensem iyi olacak ona göre bende yorum yapardım .
19-25 arası bir birde yılbaşı diyorlar
-
Bu ücretli dimi
-
Batılı geldi işte Eren
-
Diyagram kötü gelmiş gfs en soğuk çıktı