Deniz suyundan dondurma lütfen 🍧
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Burak hocam Boğaza kısmen yakın olan (Sultangazi, Cebeci, Gaziosmnapaşa) bu yerler Vortexten nasıl etkilenir?
-
Şu an Sultangazi fena kopuşta, böyle giderse 30-40
Cm rahat görür.
Hocam 2 saaten fazla aralıksız aşırı yağıyor Şuan büyük ihtimalle 20cm rahat geçtik
-
cografyaciburak hocam Vortex 24 Ocak’ta kine göre dahamı geniş olacak yani etkisinden bahsetmiyorum etki alanından bahsediyorum
-
Semih hocam vortex boğazdan girer ise Avrupa yakasının doğusunu etkilermi. Sultangazi Gaziosmanpaşa Kağıthane Şişli gibi. Şimdiden teşekkür ederim
-
Herkese hayırlı geceler. Geceniz mübarek olsun.

-
Herkesin beklentisi kendi bölgesi üzerine. Komik
-
Benim yazdıklarımda halen şüphe ile yaklaşıyorsunuz anlam veremedim . Sistemlerin saatine kadar mı yazmak lazım artık
Hocam eğer sistem 26 değilde 27 Şubat’ta girerse ve kar sabah değilde öğlen veya akşam başlarsa yanılırsın hocam.
-
Geçmiş olsun Sinan Başkan
-
Neden acemi üye oldum
Hayırlı olsun Salih
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu anlık ısınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz.
Estimator yeni paylaştım gözüküyor mu şimdi 😂
Tamamdır hocam. Elinize sağlık
-
Bilemedim şimdi dayım görenler cevaplarsa öğrenelim ya da tekrar paylaşalım
Aynı hatayı verdi hocam. Sayfa bulunamadı.
-
Cümleten Hayrılı Geceler
-
Arnavutköy ses ver 50-60 olmadımı hala
Hocam rüzgar yönü değişip, vortex dönüş hareketi yapmayacakmı. Çok merak ediyorum
-
Bu hayat gerçekçi gelmiyor bazen biz olmayabilir mıyız sanki yokuz
Hayat, İzmir’e kar yağmaması kadar saçma dimi Salih