Ağzınızdan bal damlıyor hocam.Hadi inşallah diyelim
yosun
Pazarı pazartesiye bağlayan gece saatleri için geçerli. Bölgesel kar geçişleri için uykusuz kalmaya gerek yok bence. Akşam yağışı kar olarak yakalarsak ayrı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAğzınızdan bal damlıyor hocam.Hadi inşallah diyelim
yosun
Pazarı pazartesiye bağlayan gece saatleri için geçerli. Bölgesel kar geçişleri için uykusuz kalmaya gerek yok bence. Akşam yağışı kar olarak yakalarsak ayrı.
Hayırlı geceler uyku vaktim gelmiş
Hayırlı geceler Sinan abi. Sana ve herkese.
Kocaeli kar alır. Merkezde dahi kar görülürse şaşırmam.
Zaten gün ağardığı zaman oralarda da erime olur. Bölgesel geçiş olacaktır kar yağışları.
dark and cold rüzgar karayel olduğu için kocaeli kütle yakalayacaktır. Sakarya'da aynı şekilde.
Whisper abi ben yatayım. Eline emeğine sağlık. Herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
Sinan abinin sistemide görünüyor. Ne şekil geleceği az çok belli. Önümüzdeki hafta o tarihler için muazzam güncellemeler görebiliriz.
Gfs negatif NAO’ya bağladı bu görüntüler normal.
Kış geldi sistemler belirdi derken artık bu konumuzuda boş bırakmayacağız. Yks'ye hazırlandığımdan vaktim fazla olmuyor ama akşam en azından müsait olabiliyorum. Buradanda aktif paylaşımlar yapacağız artık. Herkese hayırlı akşamlar. Bol bereketli sezonlar dilerim. ![]()
oyyy Eren okullar tatil oldu desene.
Şu 1005'in yerinde yüksek olsaydı keşke.
Bir ömer üründül bide bu Japon modeli mıdır nedir. Şu ikilinin mantığını asla cozemeyecegim
Ömer üründül candır yaa ![]()
26-27 kasımda ki sinoptikte iskandinav desteği olsa harika olurda neyse şimdi olmasada olur.