Sultangazide yerler kurumuş. Radar açık Bekliyoruz
Kaçan balık çok büyük olacak bee
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSultangazide yerler kurumuş. Radar açık Bekliyoruz
Kaçan balık çok büyük olacak bee
Sultangazi kuvvetli tipi başladı. Araçlar ve yollar yavaştan tutmaya başlıyor. Hayırlısı olsun. Bugünkü sıcaklık sorunu olmayacağı için güzel bir örtü yakalayabiliriz.
Sultangazi 2.3 dereceden keskin bir düşüş yaşadık. Güncel 1.3 derece. Çatalca ile aynı seviyedeyiz.
Eren bu doğrumu
Bütün tad tuz gitti ya. Gerçekten çok üzüldük. Deprem az buz değil çok şiddetli olmuş. Allahım sen koru. İnşALLAH en az hasarla atlatırız. Büyük geçmiş olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim.
Sultangazi harbi beni çok şaşırttı. Yol kenar rüzgarın vurduğu yerler 10cm’ye doğru gidiyor. Hayırlısı olsun
Sultangazi yok mu kimse...
Sultangazi durdurulamıyor. Asfalt bembeyaz. Yollar bembeyaz. Arabalar 5cm geçti. Kar kalınlığı hızla artıyor. Siklon konumunu kurtarırsak varya mükemmel olacak.
Kemal Ensar kopuyoruz haa. Yerler bembeyaz araba üstü 3-4 cm.
Sultangazi anlık her yer beyazlamaya başladı. Siklondan olumsuz yararlanmazsak yarın sabaha güzel bir örtü alabiliriz.
dark and cold salı günkü şartlar hem yağış hem soğuma açısından müthiş bir gün. Peş peşe dek bantları olması muhtemel. Bu durumda gündüz vaktinde ki örtüyü korur diye düşünüyorum. Bu nedenlede salı çarşamba okul tatil olur bence.
Ne zaman baslicak başlasın artık arabaların üstü ve çim çok hafif beyaz az ara ara kuvvetleniyor 5 dk sonra geçiyor radardan bakıyorum adam gibi kütle yok gelen giden sabahtan beri gelen kütleleri de şiddeti bile yok 330 m rakım dayım ümidim kesildi sisteme
Rakım müthiş. Soğuma daha Bursaˋya bile girmedi diyebilirim. Güzel bir birikim bekliyorum. Yıldızlarımızdan birisi sen olabilirsin bu sistemde
Sen bana kaç cm alırım söylemedin 😂
Rakım biraz daha yüksek olsaydı iyiydi. Gece yağan kar tutacaktır. Ancak gündüz vakti erimeler olabilir. Bu nedenle cm versemde büyük ihtimal doğru çıkmaz. Okul tatil ettirir diye düşünüyorum.
Kocaeli yarın tatil olacağını sanmıyorum. Asıl olay kocaeli yarın akşam başlar. Salı ve çarşamba tatil olabilir
Herkesin ağzından cm yokladım, sendende cm alayım salı sabahı kaç cm olur😂
Rakım tam olarak kaç.