İşte hocam bende onu kastettim
Yani bu her sene olan bir şey zaten. Soğuklar kuvvetli değil vs vs. 2018’e benzemiyor onu demeye çalıştım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİşte hocam bende onu kastettim
Yani bu her sene olan bir şey zaten. Soğuklar kuvvetli değil vs vs. 2018’e benzemiyor onu demeye çalıştım.
2018 is coming
2018’e benzeyen tek yanı soğuklar Türkiye yerine Avrupa’ya gidiyor.
Şahsen avrupa riskinin yüksek olacağını sanmam - li değerlere düşmediği sürece sıkıntı yok 2018 de -20 olması lazım
Şu tabloya göre aynen hak veriyorum. Majör senaryolarda da artış var ama bu seviyelerde gitmesi şimdilik güzel. Daha aşağısı olmasın. Mesela geçtiğimiz haftalarda Stratosfere sert darbeler geldi ama troposfere verimli ısı akışı ve eşleşme olmadı. Sonra rüzgârlar tekrar çıktı. Bu sefer endekslerde tam eşleşme var. Bozmaz İnşallah.
Önümüzde ki sistemi bozan zonalların yükselmesi ve izlandanın kuvvetlenmesiydi
Yalnız rüzgârlar baya zayıflıyor. Biraz sibirya seviyesinde dolaşıyor. Şubat 15 sonrası acayip geçecek gibi. Endekslerde de bayağı düzelme var. 2018 rövanşını aynı tarihte almak fena olur ama bu sefer ciddi bir avrupa riski olacak bakalım.
Selamlar mustafa16 .
Yoğun kar yağışı doğru. Bu gece yarısı geç saatlerde minik bir cephe girişi var. Bursa'nın özellikle yüksek kesimleri yoğun kar alacak. İnegöl'e özellikle baktım. Rakım olarak konumu çok iyi. 300 rakım gayet yeterli. Güzel bir kaç saat yaşayabilirsin. Yağış anında muhtemelen örtüde oluşacaktır. Yağış gece 3 civarı. Etkisi uzun değil. Gün içinde yağış görünmüyor. Çok hafif geçintiler düşük olasılıkla mevcut.
Hayırlısı inşaallah
Estimator üstad bakar müsait olunca yazar ,
Hemen döneceğim.
Majör SSW bu sene çoook düşük ihtimal ayrıca riskli ve dezavantajı fazla. Bırakın majör işini bee Minör candır..
Gfs senaryolarını bir inceleyelim bakalım ne var ne yok.
Eren ben paylaşmıyım birde 6. Senaryoya bak.
Senaryo paylaşım konusuna atmışsın şimdi gördüm. ![]()
Eren ben paylaşmıyım birde 6. Senaryoya bak.
Yalnız Avrupa Yakası radar fena..
o Ab'nin hızlıca doğulaması gerek. Oyalanırsa foss.
Kareyelli dek verecek sıcaklık 0 in altinda
Karayel çoğu yere yaramaz.
Sultangazi Rakım 135 yağmur yağıyor.
Radarda güzel gelenler kar bırakabilir.
Var mı konumunda şu an kar yağan ?