Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Muazzam..
Ömer bu ara güncelleme mi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine kapandı yollar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam başta kutup yükseği daha güçlü ve geniş olsaydı şimdi ateş ediyorduk. Model baştan bozduda neyse.
-
Herkese hayırlı Geceler en azından bugün erken yatacağız. Eline sağlık Yasin71
-
Gelirse Karadeniz gelmezse Kafkas...
-
Napıyor bu gfs yatıcaz.
-
Yok yan dairede kavga ediyorlar asabilestim
Sesli güldüm.😆
-
Benden mi bahsediyorsun
Yok be yanlış anlama sen olsaydın etiketlerdim. Zamanında çok arkadaş böyle beklentiler içerisindeydi hazır böyle sistem yaşıyoruz belirtmek istedim.
-
Azor yukselmezse eğer soğuklar indikten bir kaç saat sonra yb batıdan girer
Bende onu kastettim. Yani bu sistem özelinde değil. Azor aşırı yükseliş gösterirse çeşitli riskler doğurur. Bazı arkadaşlar vortexi bölmesini istiyor.
-
Derken ? Gayet iyi soguklari kopardi
Temelin sağlamlığı azalır. İtalya riski açığa çıkar.
-
Azorun fazla yükselmesi güzel bir şey değil..
-
Bir sistem tarihi daha belirdi
Zaten vardı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mjo güzel. İki modelde yavaş yavaş mutabık olmaya başlıyorlar. Senaryo çokluğu Çemberin dışında diyor ancak çokta uzağında değil. Çemberin yakınından dönüş yapacak gibi görünüyor. Tabi çember içine girme ihtimalide mevcut. Şimdilik güzel umarım bozmaz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3 gün boyunca Şehirde İzobar düzeni çok iyi. Çok güzel DEK bantları görebiliriz. Ancak soğukların iyice sokulması gerekiyor. Biraz risk var. Hafif doğulattık mı harika olur.