Azor çok aktif gerisi gelir.
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ab'miz oluştu.
-
ecmwf merkeze ısrar ediyor ...
ECMWF daha güncellenmemiş bakarız onada
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çembere girmek yok. Faz 5’e devam.
-
yaw şu gfs nin doğulu inmesi baydı artık.
Ney doğulu iniyor
-
arkadaşlar iyimi kötümü lütfen net bilenler yorumlarmi
Güzel.
-
@Havist diyagramı İstanbul bölge konusunda paylaşman yeterli olur abim. Buraya atmaya gerek yok.
-
Gfs ile benzer. Sibirya konusuda kapanmış olsun böylelikle.
-
Konuya attım ya
Hele bu akşam müsait olursam eklemeler yazıcam
9-16 için
Biliyorum hocam merakla bekliyoruz inşallah.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs ve Ecmwf arasında Mjo endeksi birbirlerinden bağımsız hareket ediyor. Ecm çembere girmeye meyilli.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi senin zaman makinesinden kaçırdım.
-
Ülkemiz majör değil minör ısınmada daha şanslı oluyor diye biliyorum.
Doğru
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu cumaya kadar Marmaraˋda özellikle Trakya, Balıkesir ve Çanakkaleˋde lodos çok kuvvetli. Bunun yanında Bursa ve İstanbulˋda kuvvetli lodostan etkilenecek. Diğer yerler orta kuvvette. Cuma günü itibariyle etkisi azalacak.
-
Mjo hariç okey.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En azından ay sonu kar görsek yeter. Fazla beklentimiz olmasın.