Onun orda oluşmaması için ne olması gerek? Peki
AO ve NAO kuvvetli pozitiften nötre iniş gerek. O zaman oluşacak basınçlar daha dengeli olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOnun orda oluşmaması için ne olması gerek? Peki
AO ve NAO kuvvetli pozitiften nötre iniş gerek. O zaman oluşacak basınçlar daha dengeli olur
Gfs 9 10 sisteminide çöp etmis
Öyle bir sistem mi vardı
Biraz 2017ˋye benzemiş
Sizce bu sistemin adını neden Kar’Dag seçtik .
Başkan yoka Uludağ veya Kartepe moduna mı geçiyoruz. ![]()
nasıl yanı,soğukların guneye inmesi kesinmi yoksa blokajı yakalarsak garantimi???
Bence kesin olmayan şeyler daha ağırlıklı gibime geliyor
Zaten vorteks dağılıyor. Soğuklar güneye net iner. Zaten doğru yerde blokajı yakalarsak sistemi otomatikman garantilemiş oluruz.
Şubatın ikinci yarısında çok bütük bir ihtimal güney enlemlere soğuk akışı olacak. Sadece doğru yerde Azor-İskandinav blokajı yakalarsak sistemi garantileriz. Bu sistem büyük bir ihtimal bize gelecek. Soğukların şiddeti nolur onu bilmem. Sibirya gelsinde soğuklarada bakmayız
Herkese hayırlı geceler. Geceniz mübarek olsun. ![]()
Herkesin beklentisi kendi bölgesi üzerine. Komik
Benim yazdıklarımda halen şüphe ile yaklaşıyorsunuz anlam veremedim . Sistemlerin saatine kadar mı yazmak lazım artık
Hocam eğer sistem 26 değilde 27 Şubat’ta girerse ve kar sabah değilde öğlen veya akşam başlarsa yanılırsın hocam.
Ulkemizin klasik bir huyudur güzel bir sistem aldıktan sonra tekrar bir sistem yakalamak baya güçtür
Bu görüşünüze katılmıyorum.
Geçmiş olsun Sinan Başkan
Neden acemi üye oldum
Hayırlı olsun Salih
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu anlık ısınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz.
Estimator yeni paylaştım gözüküyor mu şimdi 😂
Tamamdır hocam. Elinize sağlık
Bilemedim şimdi dayım görenler cevaplarsa öğrenelim ya da tekrar paylaşalım
Aynı hatayı verdi hocam. Sayfa bulunamadı.
3 Şubat İçin Modeller Ortak Noktada Buluşmuş Gibi
Sadece rüzgar yönünü takip edin derim