Fenerbahçe'de Mourinho dönemi sona erdi resmi açıklama geldi
Ali koç kadar başarısız bir yönetici görmedim hayatımda. Futbol için konuşmuyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe'de Mourinho dönemi sona erdi resmi açıklama geldi
Ali koç kadar başarısız bir yönetici görmedim hayatımda. Futbol için konuşmuyorum
Fenerbahçe’de umarım başkan ve hoca değişir ve alman , Brezilya ekolüne geri döneriz. Ben bu sezonu da kapsayacak şekilde Galatasaray’da bu şaşalı transfer sezonuna rağmen bir düşüş bekliyorum. Umarım geç kalınmaz . Bu iki sezonda Fenerbahçe’ye kupa ve kupalar lazım artık.
Beşiktaş gitti Samsun Konferansa düştü bilmiyorum bu sene ülke puanı düşük çıkar gibi
Herhangi bir iş yapılacağı zaman en önemli şey şeffaflık ve adalet. Bu iki unsur eksik olunca neyin ne olduğu er ya da geç ortaya çıkacaktır. Bunu bugün elenen takımlarımız için söylemedim.
Milyonlar harcıyoruz transferlere Kazakistan takımı gidiyor ŞL’ye bizim 1 takımımız var sadece. Ne desek boş. Zaten ülkedeki futbol ve siyaset ikliminden yeterince bıkmış insanlar olarak şu izlediklerimiz hiçbirimizin hoşuna gitmiyordur eminim.
Yavaş yavaş sonbahar. Eline sağlık Çağrı Erdal
Kış için de hem anomali hem yağış hem kar yağışı için bir öngörü var fakat güncel değil. Onu şu an paylaşmayacağım. Eylül aynın 2.haftasını bekliyorum. 🙂
Avrupa geneli Kasım ayında daha az kar yağışı beklentisi var.
Ancak, normalden daha az kar yağışı olması, hiç kar yağışı olmadığı anlamına gelmez
ECMWF kurak bir sonbahar öngörüyor.
Eylül ayını gören haftalık tahmin atmamış kimse. Güzel , yağışlı , kazasız belasız bir Eylül ayı ve sonbahar olur umarım .🍂
Maçla ilgili yorumu zaten Sahutt bir Fenerbahçeli olarak ekler. Ben sadece şunu demek istiyorum, Szymanski ne oynadı ???
Kerem haberleri çıktığından beri Kerem’in golüne elenme senaryoları kuruyordu taraftar. Tabii ki yaşayacağımızı biliyor gibiydik 🙂.
Net bir yorumum var . ALİ KOÇ İSTİFA.
Szymanski falan eleştirmeye sonra geçeriz.
Biraz dünkü maç ile ilgili konuşup fikirlerimi paylaşmak istiyorum.
Genel hatlarıyla takımı beğendim. Karşında geçen sezon iki maçta Barcelona’ya 5 Atletico Madrid’e 4 atan bir takım var. Orkun haricinde kadrosundan eksilmeyen bir takım. Çok disiplinli ve neredeyse hata yapmayan bir takım. Ona karşın Fenerbahçe de geri 3’lüde skriniar mert osterwolde gayet iyiydiler. Fred amrabat her ne kadar beğenilmese de karşılarındaki orta saha çok kaliteli bir orta sahaydı. Bence ezilmediler ve gayet iyiydiler. Bu kadar kapanan bir takıma karşı ben zaten birkaç farklı galibiyet beklemiyordum. Olursa tek farklı bir galibiyet beklentim vardı. Hala var.
Fenerbahçe geçen senenin takımıyla dün kaybederdi. Ondan önceki senenin takımıyla Benfica’dan fark yerdi.
3-5-2 sisteminin büyük maçlarda Fenerbahçe’ye ciddi puanlar kazandıracağını düşünüyorum. Ama ligde daha sert, ısırgan, önde basıp maçı erken bitiren bir taktiğe ihtiyacı var.
nene ve gelirse kerem kanatları 10 numarada talisca forvette duran ile ligde çok iyi işler yapılabilir. Şampiyonlar ligine umarım kalınır ve bu sistemle oynanmaya devam edilir. Rakibi geride karşılayan, 3’lü ve 0 hata ile oynayabilecek ve taktikten kopmayacak stoper hattı ile büyük takımlarla mücadele kapasitesi daha yüksek olacaktır. Gelecek maçtan temennim iyi bir sonuç. Hayırlısı olsun.
En şampiyon olduğumuzda Konya'yla yarışıyorduk belki yalandan 1-0 lar ile şampiyon oluruz 😁
Belli olmaz futbol bu. Ben Beşiktaş’tan ümitliyim bu sezon. Şampiyonluk yarışında olacaktır.
Hayırlı geceler olsun
❌