Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Mahmut Uslu’nun konuşmalarını dinledim. Hakan Bilal Kutlualp’i de sonuna kadar dinlemiştim. İkisi de çok doğru konuşuyor. Şampiyon olmazsam giderim diyor. Destekliyorum ikisini de .

Hala Ali Koç’u Hamdi Akını falan savunan Fenerbahçeliler görüyorum. Bir an önce yeni yönetim gelmeli. Süper kupa oynanacak onu alarak kazana kazana gitmeli. Galatasaray ile bıraktım rekabeti makas o kadar açıldı ki artık her sezon 3 kupa alsa Fenerbahçe kupa sayıları 10 senede eşitleniyor. Yönetime yakın gazeteciler hala Ali beyin aday olması gerekiyor diyor 🙂

Bilmiyorum eskiden de böyle miydi? Büyüklerimiz daha iyi bilir. Whisper

yapi var yapi yoksa besiktas maci falan haketmedi..... :)

Bu ligde yapı yok diyen bence kendini kandırıyordur ayrıca. Ben kimse yapıyla şampiyon oldu demiyorum. Ama bir taraf hariç herkesin rahatsız olduğu bir gelenek var. Gidiyor. Fenerbahçe şampiyon olunca da Galatasaraylı taraftardan duymak istiyorum bu YAPI kelimesini. O zaman da onlar görecek çünkü. Çünkü yapı var. Fakat ben Ali Koç’un söylediklerini ciddiye almıyorum artık. Yapı varsa Ali Koç’u şampiyon yapmayacaktır belli. Varsa bunu Ali koç yenemeyecektir belli. Artık ali koçun yapması gereken tek şey ben istifa ediyorum bütün alacaklarımı bırakıp diyip gitmektir. Aksi takdirde taraftar daha kötü gönderecek kendisini. Ve bunu önümüzdeki sezon kalırsa ve Şampiyon yaparsa dahi söylüyorum. Çünkü 8 senede 1 şampiyonluk 3 büyükler için başarı değildir hiçbir zaman da olmamıştır.
    Ayrıca dün Ali Koç kazara mı bilmiyorum Osimhen’i iyi ki almışlar İcardi sakatlandı tarzı bir şey dedi. Bunu mesela lige havlu attıktan sonra Dursun Özbek , iyi ki Fener Maxi gibi bir oyuncu almış yoksa tadic yaşlı kalırdı deseydi sonraki gün başkanlık koltuğunda devam eder miydi diye düşünmüyor değilim.

macin 90 dk si ayakta hic durmadan takimina destek olan guzel ve kaliteli taraftarin icerisinde sende vardin demek. ben galatasaray taraftari olmasam besiktas taraftari olurdum bu ligde. pozisyonlarda bile kalitesi koruyan karsi tarafin hakkini veren bir taraftar grubudur besiktas carsi. bazi kluplerin taraftarlarinda bu yok misal. yonetimlerinden kaynakli oldugunu dusunuyorum heleki son 2 senedir iyice kotuye gidiyor.

Uzun süreli başarsızlık bunun sebebi. 11 sene şampiyon olmayan ister Galatasaray olsun ister Beşiktaş o stat dolmaz. Bırak dolmasını yarısı boş kalır. Taraftar son soruşturulacak iş. Fenerbahçe için Galatasaray maçında şampiyonluk koptu zaten. Beşiktaş maçına hedefsiz çıktı ve kaybetti. Mourinho’yu ali koç gidince eleştireceğim. Fenerbahçe’nin başında Ali koç olduğu sürece başkasının eleştirilmesini doğru da bulmuyorum. Söylenecek çok şey var da Fenerbahçe’den soğudum.

Hoca kesinlikle kalmalı o ayrı ama altyapı işine katılmıyorum. Öyle veya böyle bu takıma sonuç lazım bu yüzden genç oyuncularında planda olduğu bir anlayışla (hoca zaten bunu yapmayı deniyor) avrupaya gitmemiz şart. Altyapı masallarına girersek konferansa bile gidemez bu takım

Whisper  Sahutt

1 hafta geçmiş ben sana hala katılmıyorum. Beşiktaş kötü , çok kötü top oynuyor. Bu topçularla skor almak yerine gençlerle almaya çalışırım. Bugün Guardiola bir genç çocuğu attı 11’e golünü attı çocuk. Hiçbir şey kazanamadığın sezonlarda gençlerden kazan bari. Önemlidir hocam. Yusuf akçiçek mesela. Arda Güler mesela. Elif elmas mesela, kim min jae mesela.Vsvs. Aroyyo nerede? Bugün hiç atmadı hoca oyuna. Ricardo’yu hiç saymıyorum. Konferansa gidip ne yapacak ki bu Beşiktaş? Ben seneye ciddi bir ilk 11 kurulması ve Beşiktaş’ta kalmalı denen 1-2 oyuncunun yedek bırakılıp dar bir kadro ile lige odaklanılması gerektiğini düşünüyorum. Açıkça söylüyorum 3-4 sene Beşiktaş kolay kolay şampiyonluk kavramına yaklaşması çok zor şu şartlarda. Beşiktaş gerçekten ciddi mali açıdan rahatlamaya ihtiyacı olan bir takım. Hasan Arat, Çebi vs ben çıkıp takıma 10 milyon 15 milyon hibe ediyorum demedikçe ben sıkıntıların büyüyeceğini düşünüyorum . Fenerbahçe bir transfer döneminde 8 Galatasaray 8 milyon harcarken Beşiktaş 5-6 harcardı. Normal karşılardık. Şu an Fener Galatasaray 40-50 lerle oynuyor. Osimhen çekelim vs gündemleri var. Makas çok açıldı. Beşiktaş bir arpa boyu gidemedi Çebi ve Arat dönemindeki saçmalık transferler nedeniyle. Ben futbolsever olarak Beşiktaş’ın bu haline üzülüyorum. Umarım Serdal adalı güzel bir propaganda yapıp bu takımı bu durumdan çekip çıkarır. Beşiktaş’ın tekrar şampiyonluğa oymamasını Fener taraftarı olarak beşiktaşlı biri gibi istiyorum.

Bu hocayla devam ,ileride güzel işlere imza atar bence

Katılıyorum ve ekliyorum. Beşiktaş bundan sonraki maçlarında birkaç futbolcu dışında herkesi satış listesine koymalı, kalan maçları gençlerle oynamalıdır.