İzmir’den üzücü görüntüler geliyor. Bir orman Bakanlığında çalışan işçi de şehit olmuş. Allah rahmet eylesin. 😞
Durum çok ciddi İzmir’de . Umuyorum bir an önce kontrol altına alınır.
Önümüzdeki günlerde yeni bir sıcak dalga geliyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİzmir’den üzücü görüntüler geliyor. Bir orman Bakanlığında çalışan işçi de şehit olmuş. Allah rahmet eylesin. 😞
Durum çok ciddi İzmir’de . Umuyorum bir an önce kontrol altına alınır.
Önümüzdeki günlerde yeni bir sıcak dalga geliyor.
Doğu Akdeniz'in Toroslar Kesimi, İç Anadolu'nun Güneydoğusu İle Malatya ve Adıyaman Çevrelerinde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!
Kuvvetli Rüzgar
Bugün (03.07.2025 Perşembe) ve yarın (04.07.2025 Cuma) Adana ve Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman çevreleri, Sivas, Kayseri ve Niğde'nin güney kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/saat, yükseklerde 80 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
03.07.2025 14.00-04.07.2025 23.59
Fırtına
Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi
🗓️3 Temmuz 2025 Perşembe
☔Kuvvetli Yağışa Dikkat!
💨Kuvvetli Rüzgara Dikkat!
🌡️Hava Sıcaklığı: kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, yurdun batı ve güney kıyılarında normallerinin 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.
Rüzgarın, Marmara’nın güneyi, Ege kıyıları, İç Anadolu ve Doğu Akdeniz'in doğusu ile Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Ülkemizin kuzeydoğusunda görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Yetkililer, Diogo Jota ve kardeşinin Lamborghini marka araçlarının başka bir aracı sollarken lastik patlaması nedeniyle yoldan çıktığını ve ardından alev aldığını belirtti.
(BBC)
Hayırlı günler. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının paylaşımı
Ne demek yani bu şimdi ne olucak şimdi
İklim Kanunu TBMM’de kabul edildi.
Avrupa ve İngiltere'nin Temmuz ayının ortalarında bir başka sıcak hava dalgasına daha tanık olacağına dair artan model mutabakatına varılıyor.
Sıcaklığın ne kadar olacağı ise henüz belli değil.
Sanki bu sene el Nino bekleniyodu ne oldu da birden lâ nina oldu ben lâ ninacıyım zaten sevindim bu duruma.
Şu an Niño nötr fazda. Sonbahara doğru tekrar La Nina’ya doğru hareket ediyor. Boşver El Nino’dan bu sezon da uzak duralım. 🙂
Güçlü bir La Niña ihtimali var