The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
La Nina ihtimali %30’lardan 60’lara dayandı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
La Nina ihtimali %30’lardan 60’lara dayandı.
Hayırlı günler herkese
Eylül sonu yaylalara kar ihtimali ❄️
Güzel bir soğuk dalga yakalama ihtimalimiz var.
Hayırlı akşamlar
Kıbrıs çok sıcak yanıyoruz her gün renk değiştiriyorum yok mu yakın zamanda bir yağmur ya
Maaleseff biraz daha bekleyeceğiz 😇
Evet bende kaygıyla takip ediyorum. Ama sahut bu transfer bütçeleriyle daha evvel karşılaşmadık pek. Ligimiz için yeni bir standart bu. Dediğin gibi alıyorsun almasınada birde yönetmesi var şimdi. birde yerli futbolcu ücretleri konusu var. 🤦 Onlarda haklı 🤷 güzel bir sezona giriyoruz eğer İsmail Kartal gelsin ben Fenerbahçe maclarinida kaçırmam.🥳🥳🥳
Abi 1 sene sen de Feneri destekle şampiyon olalım da kurtulalım artık 😂
Yönetimde giderayak kendini devirdi gibi
Yönetime ne dersen de. 36 milyon Euro nasıl bir para şöyle söyleyeyim. Dünya futbolunun en pahalı 6. Kaleci transferi . 7.de Courtuis. İnanılmaz korkunç bir para. Trabzon için mükemmel bir para. Değil takım şehir kalkınır 🙂
1 OCAK / 31 AĞUSTOS tarihleri arasında şehir merkezlerinde kaydedilen yağışlar ve geçen seneden farkı
X : Ali Bakır
ÖZEL | Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, Aykut Kocaman’a Yönetim kurulu üyeliği ve Futbol Şube Sorumlusu görevini teklif etti. Volkan Demirel’e de, teknik direktörün kim olacağından bağımsız şekilde, Kocaman’a bağlı olarak A Takım Sorumlusu pozisyonunu önerdi!
Hoca seçme konusunda söz Aykut Kocaman’da olacak.
Abi dikkat ediyorum ben de bu işlere. İcardi çok kilolu. Ama yerini kapatacak bir adam var şu an takımda. Kendine dikkat edip tekrar futbola verirse kafasını halledilir kısa sürede. Ama Galatasaray’da bu sene ben birçok sorun olacağını düşünüyorum. Bir tanesi Osimhen .