Haziran 2025, küresel olarak kayıtlara geçen en sıcak üçüncü Haziran ayı oldu; kuzeybatı Avrupa ve Birleşik Krallık'ta önemli sıcaklık anomalileri görüldü.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dün gece ilk defa bu organizasyonu izledim. Fluminense - Al Hilal maçı, futbolu özlediğim şu günlerde beni tatmin etti
1 maç izlemedim daha ya şu gazozuna yapılan organizasyonda
-
Güncel
Kuraklık dışında bir sıkıntı görmüyorum.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
soğunu biz çekeriz muhtemelen ama iyi de olur dediğim gibi sıcakta çok sevmem kutuplara çalışmaya adam ararlarsa aday olurum
Abartma üle. Biz Karadeniz yaylalarıyla, Uludağ’la Kartepe ile Kartalkaya ile Palandöken’le iyiyiz. Fazlası gerçek anlamda zarar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bahsettiğimiz yerler 2600+ rakımlı yerler. Sosyal medyada biraz kafa karışıklığı olmuş onu belirtelim.
-
Gerçekten de TEMMUZ ayında her zaman olmaz ..
Aynen öyle. Önümüzdeki ay da kar yağarsa OVİT’e 12 ay kar yağmış olacak.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Twitter @abadi’den alınmıştır. Çok güzel görseller
-
Samistal Yaylası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Rize/Çayeli Çirmaniman Yaylası Rakım:2700
Elevit Yaylası
Sosyal medya gerçekten artık insan için çekilmez bir yer haline geldi. Ülkenin sadece kötü yanlarını görmeye başladık yıllardır. İyi bir şeylere de rastladık
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İzmir’den üzücü görüntüler geliyor. Bir orman Bakanlığında çalışan işçi de şehit olmuş. Allah rahmet eylesin. 😞
Durum çok ciddi İzmir’de . Umuyorum bir an önce kontrol altına alınır.
Önümüzdeki günlerde yeni bir sıcak dalga geliyor.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Doğu Akdeniz'in Toroslar Kesimi, İç Anadolu'nun Güneydoğusu İle Malatya ve Adıyaman Çevrelerinde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Kuvvetli Rüzgar
Beklendiği Yer
Bugün (03.07.2025 Perşembe) ve yarın (04.07.2025 Cuma) Adana ve Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman çevreleri, Sivas, Kayseri ve Niğde'nin güney kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/saat, yükseklerde 80 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
03.07.2025 14.00-04.07.2025 23.59
Hadisenin Şiddeti
Fırtına
Oluşması Muhtemel Riskler
Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar
Alınabilir Tedbirler
Uyarı Yapan Merkez
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi