1 OCAK / 31 AĞUSTOS tarihleri arasında şehir merkezlerinde kaydedilen yağışlar ve geçen seneden farkı
X : Ali Bakır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1 OCAK / 31 AĞUSTOS tarihleri arasında şehir merkezlerinde kaydedilen yağışlar ve geçen seneden farkı
X : Ali Bakır
ÖZEL | Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, Aykut Kocaman’a Yönetim kurulu üyeliği ve Futbol Şube Sorumlusu görevini teklif etti. Volkan Demirel’e de, teknik direktörün kim olacağından bağımsız şekilde, Kocaman’a bağlı olarak A Takım Sorumlusu pozisyonunu önerdi!
Hoca seçme konusunda söz Aykut Kocaman’da olacak.
Abi dikkat ediyorum ben de bu işlere. İcardi çok kilolu. Ama yerini kapatacak bir adam var şu an takımda. Kendine dikkat edip tekrar futbola verirse kafasını halledilir kısa sürede. Ama Galatasaray’da bu sene ben birçok sorun olacağını düşünüyorum. Bir tanesi Osimhen .
Eylül ayı huzur, sağlık , ve bereket getirsin inşallah . Bol yağışlı kazasız belasız bir ay olur inşallah. Herkese hayırlı günler
Asensio havalimanina indi inecek derler..Bu sene o sene ..Yani kaliteli ayaklar seyretme imkanımız olacak inşallah.
Bu kadar transferi keşke zamanında yapsaydınız.
Kesinlikle. Çok iyi transferler yapıldı. İyi bir hoca gelirse bu lig için çok çok fazla bir kadro
Fenerbahçe, Marco Asensio ve Paris Saint-Germain ile her konuda anlaşmaya vardı! Marco Asensio, sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor!
-Yağız Sabuncuoğlu
Ederson Fenerbahçe’de . Brezilyalı kaleci yarın öğlen İstanbul’da olacak.
Çok iyi transfer. Sert bi 6 numara bir de bahsedilen kaleci olursa çok üst düzey bir kadro konuşuyor oluruz. Bugünkü takım da hocasız da nasıl bir potansiyel olduğunu gösterdi. Takım çok iyi. Bakalım hoca kim olacak. Tabii Ali Koç kimi getirse getirsin gitmesi taraftarıyım hala
Fenerbahçe, Marco Asensio ve Paris Saint-Germain ile her konuda anlaşmaya vardı! Marco Asensio, sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor!
-Yağız Sabuncuoğlu
Onuachu müthiş oynuyor. Beşiktaş maçını kapattım çok sıkıldım . Trabzon Samsun maçı da seyirci biraz ateşliyor. Onuachu’nun bireysel çabası takdire şayan
İyi topçu. Galatasaray için oynarkende en beğendiğim oyuncularıydı. Fenerbahçe'yi bu kadar çok istemeside Fenerbahçeliler için sevindirici olmalı
Ben de başarılı olacağını düşünüyorum. Pırpır kanat severim
Kurak sürece devam bir süre
RESMİ | Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe’de