Sahutt tarafından yazılan gönderiler

1 OCAK / 31 AĞUSTOS tarihleri arasında şehir merkezlerinde kaydedilen yağışlar ve geçen seneden farkı

X : Ali Bakır

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

ÖZEL | Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, Aykut Kocaman’a Yönetim kurulu üyeliği ve Futbol Şube Sorumlusu görevini teklif etti. Volkan Demirel’e de, teknik direktörün kim olacağından bağımsız şekilde, Kocaman’a bağlı olarak A Takım Sorumlusu pozisyonunu önerdi!
    Hoca seçme konusunda söz Aykut Kocaman’da olacak.

Whisper  mustafa28  Sahutt bu arada bizim icardi hala tombiş degilmi benimmi gözlerimde bir sorun var. Şuan klup doktorları Spor ekibi tam kadro başındayken kilo veremiyorsa 2-3 ay daha problemler olacaktır diye düşünüyorum. ?

Abi dikkat ediyorum ben de bu işlere. İcardi çok kilolu. Ama yerini kapatacak bir adam var şu an takımda. Kendine dikkat edip tekrar futbola verirse kafasını halledilir kısa sürede. Ama Galatasaray’da bu sene ben birçok sorun olacağını düşünüyorum. Bir tanesi Osimhen .

Asensio havalimanina indi inecek derler..Bu sene o sene ..Yani kaliteli ayaklar seyretme imkanımız olacak inşallah.

Bu kadar transferi keşke zamanında yapsaydınız.

Kesinlikle. Çok iyi transferler yapıldı. İyi bir hoca gelirse bu lig için çok çok fazla bir kadro

Fenerbahçe, Marco Asensio ve Paris Saint-Germain ile her konuda anlaşmaya vardı! Marco Asensio, sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor!

-Yağız Sabuncuoğlu

Ederson Fenerbahçe’de . Brezilyalı kaleci yarın öğlen İstanbul’da olacak.

Çok iyi transfer. Sert bi 6 numara bir de bahsedilen kaleci olursa çok üst düzey bir kadro konuşuyor oluruz. Bugünkü takım da hocasız da nasıl bir potansiyel olduğunu gösterdi. Takım çok iyi. Bakalım hoca kim olacak. Tabii Ali Koç kimi getirse getirsin gitmesi taraftarıyım hala

Fenerbahçe, Marco Asensio ve Paris Saint-Germain ile her konuda anlaşmaya vardı! Marco Asensio, sağlık kontrolü için İstanbul'a geliyor!

-Yağız Sabuncuoğlu

Onuachu müthiş oynuyor. Beşiktaş maçını kapattım çok sıkıldım . Trabzon Samsun maçı da seyirci biraz ateşliyor. Onuachu’nun bireysel çabası takdire şayan