GEFS
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sehir sinirlarindan 2km cik bakayim kac cm mis.
senin 30 luk cetveli 2 kere eklersin ust uste
1 saat dogu tarafinda 1.5 metre kar var. hala resim atmadin bize oralardan
efsaneyi yasadiniz sehirdeki 50 cm kar in fotosunu atiyon bize 

Ne dogusu abi yurdun kapısını bulamıyoruz 😂
-
MGM muhtemelen 40 cm olarak bitirdi sistemi.
-
Hocam sistemin başından beri hiç bozulmamış yerlerde şuan kaç cm örtü var
kendim 55 cm duvar dibinde ölçüm yaptım. Yüksek olmayan ama biraz daha kuzey yerlerde 70 cm vardır arkadaşlar öyle söylüyor.
-
Gider ayak sistem yaptı yapacağıni. Çok iyi yağdı 1 saatte
-
1.5 2 dk içinde kky sonra kara çevirdi
-
-
Son 53 senenin de kar rekoru kırılmış oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yeniden kara çevirdi. Yoğun yağıyor
-
Sonunda desem ne kadar yanlış olur bilmiyorum ama yağış karla karışık yağmura hatta yağmur ağırlıklı döndü
-
Sahutt gel üle boğazda kar daha başka oluyor. 70 cm falan hiç gerek yok

Doğrudur abi. Allah daha çok versin istabulumuza 🫡
-
Kar son sürat devam
-
Küçüklüğümden beri yılbaşında kar görmenin hayalini kurardım. Bugune kadar da gördüğüm en yüksek kar kalinligi 2-3 cm idi. Belki o kadar bile değil . Bu üç günde 15 cm in üstüne 40-45 cm civarı eklendi. Inanilmaz ve hayatım boyunca unutamayacağım bir sistem oldu. Hala da kar yağmaya devam ediyor. Şehir için de bence unutulmaz bir gündü. Fikirlerimi de böyle beyan edeyim. Herkese hayırlı geceler. Güzel bir sene diliyorum herkese. Yeni yıl sağlık , mutluluk bereket ve huzur getirsin herkese.