mehmet civan yağışın ömrü çok az. Sıcaklık yüksek kalacaktır muhtemelen.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
istersen uyu Sahutt ama yinede belli olmazBiraz daha bekleyelim. En kötü kahvaltı yapar öyle yatarım
-
İnşaallah beklediğine değer abim
Ben kaçtım, hayırlı sabahlar sana ..İstersen sende yat okul var
Hayırlı sabahlar dayı. Sabahki derse gitmeyeceğim valla 🫡
-
Allah afetinden korusun,derler öyle..
Kar olur o hava şehit Sahut
Hâlâ bekliyorum dayı. 1 damla kar düşecekse onun takipçisiyim şu an. Saat 5 i buldu.
-
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.25)
1,8
-
Hava da kıpkırmızı. Bizim köyde (Allah korusun) ya deprem olacak derler , ya da kar yağacak derler bu havaya
-
3 dakikada 0.3 derece düştü 2 nin altına gidiyoruz
-
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.13)
2,1
-
-
Buldum windyde varmış
-
Hızlı indiler kar değerlerine. Soğuk şimdi mi giriş yaptı çözmeye çalışıyorum. Anlık 850 hPa’yı görebileceğim uygulama var mıdır ki? mehmet civan
-
Kayapınar 0.3 oldu. 👍🏻
-
ben bununla ugrasiyorum bahsettigim program icin cok para diyor. bi proje taslagi hazirlayip bi yerlerden bi sekilde bi yolunu bulmam lazim
https://cds.climate.copernicus.eu/how-to-api
api bu program bundan otomatik veri cekicek. ama hangi veriyi nasil 2 haftadir cozmeye ugrasiyomBu işlerden en iyi sen anlar sen yaparsın abi 👏🏻👏🏻
-
Hayal kırıklığı da olabilir. Sabahki dersi de ektim.
Sabahlıycam. Son ihtimale kadar uyumayacağım mehmet civan 👀
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.01)2,5
-
Kayapınarda yağış saf kara döndü. Gün içinde olsa giderdim 🤓