Yorum yok. Sıcaklık sabit kaldı. Saat sabahın 6’sı
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
gercekten bu sistemde hersey aksine gitmis mehmet konumun icin. olabilecek tum aksakliklar olmus.

1.5 saatin var eger bi alt seviye bulutu yakalarsan radarda gorunmeyen illa atar kar.
neyse ben az calisayim. kar atarsa resim at. gelirim 1=2 saate bakarimTamam abi kolay gelsin
-
Rüzgar kb döndü. Sıcaklık 1.7
1 dereceye yakın bir düşüşle saf kara çevirebiliriz
-
suanda karla karisik yokmu orada dew point uygun ruzgar hamleside var ara ara atmasi lazim bak bakalim bi camdan.
İyi uyardın. Baktım. %90 yağmur %10 kar evet
-
Tahmin ettiğim karıştırdığını abi
-
mehmet civan yağışın ömrü çok az. Sıcaklık yüksek kalacaktır muhtemelen.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
istersen uyu Sahutt ama yinede belli olmazBiraz daha bekleyelim. En kötü kahvaltı yapar öyle yatarım
-
İnşaallah beklediğine değer abim
Ben kaçtım, hayırlı sabahlar sana ..İstersen sende yat okul var
Hayırlı sabahlar dayı. Sabahki derse gitmeyeceğim valla 🫡
-
Allah afetinden korusun,derler öyle..
Kar olur o hava şehit Sahut
Hâlâ bekliyorum dayı. 1 damla kar düşecekse onun takipçisiyim şu an. Saat 5 i buldu.
-
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.25)
1,8
-
Hava da kıpkırmızı. Bizim köyde (Allah korusun) ya deprem olacak derler , ya da kar yağacak derler bu havaya
-
3 dakikada 0.3 derece düştü 2 nin altına gidiyoruz
-
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.13)
2,1
-
-
Buldum windyde varmış